Pepe și Raluca Pastramă au divorțat. Primele declarații ale artistului

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 iunie 2021, 11:35

Luni, 8 februarie, Pepe (41 de ani) și fosta lui parteneră de viață, Raluca Pastramă (29 de ani), au divorțat la notar. În noiembrie 2020, artistul și Raluca anunțau că s-au separat. Fostul cuplu are împreună două fiice, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (5 ani).

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat. Primele declarații ale artistului

„Acte! Nu e așa simplu! (a fost întrebat de ce a durat atât de mult) Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus! E foarte bine.

E bine că nu s-a întâmplat nimic grav. Ne-am înțeles ca doi oameni maturi. E exact cum și-a dorit și cum ne-am înțeles!”, a spus Pepe pentru Spynews. Recent, vorbind despre împăcare, Pepe a mai spus pentru Antena Stars:

„Noi nu suntem certați, dar de împăcare nu se pune problema, sub nicio formă. Ca relație nici nu se pune problema. Noi am vorbit și azi. O să divorțăm la notar. Nu mai avem nicio treabă.

Noi nu mai dormim în același pat din octombrie. Stăm la aceeași masă împreună. Am vorbit și noi cu persoane care au mai trecut prin viață. Copiii au reacționat chiar bine, nu ne așteptam ca ele să știe deja ce înseamnă situațiile de genul”.

Care este motivul separării? 

„În momentul de față, fiind de comun acord, vom merge la notar. Nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculații. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major.

Nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul. (…) Eu și Raluca comunicăm foarte bine.

Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniță și dorm și cu mine și cu Raluca. (…) Avem o comunicare perfectă, nu ne vom certa niciodată. Știm exact ce am decis”, a dezvăluit recent solistul.

Foto: Instagram

Citește și:

GALERIE FOTO: Așa arăta Andreea Raicu pe vremea în care lucra la PRO TVâ

Fostul iubit al Alessiei, acuzații la adresa artistei: „Ea nu e nimeni”

În ultima lună de sarcină, Monica Roșu a dezvăluit numele fiicei sale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter