Pepe și noua iubită, sărut în văzul tuturor. Cum a reacționat fosta soție a artistului după apariția fotografiilor în presă

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 iunie 2021, 11:33

Pepe (41 de ani) și fosta lui soție, Raluca (30 de ani), au divorțat în februarie 2021. Fostul cuplu are împreună două fiice, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (6 ani). De curând, artistul a fost fotografiat de către paparazzi în compania unei tinere make-up artiste. În cele mai recente imagini, Pepe și tânăra se îmbrățișează și sărută.

Pepe și noua iubită, sărut în văzul tuturor. Cum a reacționat fosta soție a artistului

Solistul și Yasmine se aflau într-un local din București. În imaginile surprinse de paparazzi Spynews, Yasmine poartă un top negru cu mânecă lungă și jeanși albaștri. Cuplul își face selfie-uri, se îmbrățișează și sărută. Make-up artista pare o persoană privată, contul ei de Instagram fiind privat.

Yasmine și Pepe par a fi buni prieteni, cunoscându-se și lucrând împreună de ceva timp. În mediul online, în noiembrie 2017, Yasmine a publicat o fotografie în care îi retușează machiajul solistului. Pepe nu exclude un al treilea mariaj.

„Nu o să se știe despre mine cum fac, ce fac și, până la urmă, tot cu o tânără superbă o să fiu. Nu o să mă vedeți cu una, cu alta, peste două săptămâni. Am fete, am copii, am alte priorități. Dacă găsesc ceva serios… De ce să nu mă însor?

Eu nu am fost ținut în lesă în nicio relație. Am fost mai mult plecat de acasă, decât acasă. Am călătorit, am cântat în toate cluburile de afară”, a declarat Pepe la Xtra Night Show, potrivit Spynews.

După apariția imaginilor cu Pepe și Yasmine în presă, Raluca a publicat un videoclip în mediul online. În clip, Raluca își aranjează părul, zâmbește și încheie prin a face cu ochiul. Pe fundalul imaginilor video, Raluca a pus piesa Invincible [Invincibil], a rapperului Pop Smoke.

Citește și:

Pepe crede că Oana Zăvoranu este „cea mai mare greșeală” din viața lui

Reacția Oanei Zăvoranu după ce Pepe a numit-o „cea mai mare greșeală” din viața lui

Raluca Pascu, fosta soție a lui Pepe, criticată în mediul online pentru acest gest

Se vor împăca Raluca și Pepe?

În ianuarie 2021, în emisiunea La Măruță, întrebat dacă el crede că există șanse de împăcare, Pepe a mărturisit: „Atâta timp cât 50% din varianta de 100% nu-și dorește, nu. Din punctul meu de vedere, este bine să lăsăm lucrurile așa cum au fost dorite”.

Apoi a completat cu „niciodată să nu spui niciodată”, iar când a fost întrebat despre cine ce greșeli a făcut de s-a ajuns l-a despărțire, a adăugat „nu cred că trebuie să dezgropăm trecutul”. „Vorbim zilnic”, a mai spus.

„Toți prietenii mei trebuie să o respecte și să vorbească frumos despre și cu Raluca. Așa ar fi frumos și vice-versa. (…) Trebuie să vedem partea frumoasă a lucrurilor”, a încheiat.

Ce spunea Pepe despre relația cu soția lui la începutul anului 2020?

„Cred că în orice cuplu există, la un moment dat, o tensiune. Nu pot să spun că am familia și relația perfectă. Poate ne-am certat cu siguranță și noi și am regretat ulterior după ceartă. Ori că am spus eu ceva ce nu a trebuit, ori că a spus soția mea, dar am știut să trecem peste și să ne cerem scuze instant.

Dar sunt unii care țin ranchiună și, dacă nu te întorci puțin și nu îți asumi vina și o ții în continuare acolo, s-ar putea ca, la un moment dat, să pună capăt unei relații frumoase. Doar așa din ambiție sau de la prea mulți nervi”, mărturisea artistul cu un an în urmă.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter