Partenerul de viață al lui Oprah Winfrey: „Va candida cu siguranță la președinție“

De Monica Cismaru, pe Ultimul update Miercuri, 10 ianuarie 2018, 18:38
Stedman Graham, partenerul de viață al lui Oprah Winfrey încă din 1986, a „dat din casă“ într-un interviu și a declarat despre Oprah Winfrey că aceasta ar candida cu siguranță la președinția Statelor Unite din 2020, venind în asentimentul opiniei publice exprimate pe internet prin diverse hashtaguri de susținere e vedetei de culoare. 

Majoritatea au fost impresionați până la lacrimi de discursul vedetei de televiziune care a urcat pe scena Globurilor de Aur pentru a-și ridica premiul Cecil B deMille pentru întreaga carieră. Oprah a atins teme precum rasismul și discriminarea sexuală și imediat au început să apară hashtagurile pe internet #Oprah202, referitoare la o eventuală candidatură la președinția SUA a vedetei tv. Oprah Winfrey (63 de ani) este recunoscută pentru implicarea ei în cauze sociale și pentru faptul că e mai mult decât o personalitate din industria divertismentului. Partenerul ei de viață de peste 30 de ani, omul de afaceri Stedman Graham, a declarat într-un interviu pentru Los Angeles Times că „Depinde de voința oamenilor. Ar face-o cu siguranță (referindu-se la candidatura lui Oprah președinția Statelor Unite din 2020). Cu toate acestea, Oprah Winfrey a spus că nu are vreo intenție să candideze pentru cea înaltă funcție în stat, și, în plus, mai sunt doi ani până la alegeri.

Citește și – Discursul emoționant susținut de Oprah Winfrey la Globurile de Aur 2018

Citește și – Povestea neștiută despre Oprah Winfrey: „Am vrut să mă sinucid după ce unchiul meu m-a violat și m-a lăsat însărcinată”

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter