Paris Jackson a cerut un ordin de restricție împotriva unui bărbat care a hărțuit-o

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 04 iulie 2018, 13:04
Paris Jackson a obținut un rodin de restricție împotriva unui bărbat despre care spune că o hărțuiește și a amenințat-o cu arma, forțându-l astfel pe acesta să încheie orice fel de contact și să stea la o distanță de cel puțin 100 de metri de ea.

Fiica regretatului Michael Jackson, în vârstă de 20 de ani, susține că la cunoscut pe hărțuitor, care se numește Nicholas Lewis Stevens, în urmă cu o lună, la studiourile de înregistrări, în timp ce ea lucra la un material, relatează TMZ.

Paris a spus judecătorului că Stevens a informat-o că a fost la studio de mai multe ori, câteodată a stat acolo și 15 ore, doar pentru a vorbi cu ea.

Vedeta a mai afirmat că un prieten de-al ei l-a întrebat odată pe bărbat ce caută acolo, iar acesta a spus „Ce ți se pare că fac aici? Îți urmăresc prietena”.

Paris a declarat că Stevens i-a spus: „Până la miezul nopții totul se va termina…felul în care se termină este cu ea sau cu o pușcă”.

În acel moment, fiica lui Maichael Jackson și prietenii ei au mers la poliție unde au raportat comportamentul bărbatului, iar el a fost reținut de autorități.

De asemenea, bărbatul o căuta insistent și pe rețelele de socializare, scriindu-i că sunt suflete pereche.

Paris Jackson trece prim clipe dificile, mai ales că săptămâna trecută a murit și bunicul ei, Joe Jackson, la vârsta de 89 de ani într-un spital din Los Angeles, din cauza cancerului în fază terminală de care suferea.

Paris, care mai are doi frați, Prince Michael Jackson și Prince Michael Jckson II, a fost nominalizată, în 2017, la premiul Teen Choise pentru „cea mai atrăgătoare artistă” și pentru „cel mai bun model”.

Citește și: Cine este și cum arată noua iubită a lui Kamara

Citește și: Fiul cel mare al cântăreței Tina Turner a murit

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter