Paris Hilton s-a despărțit de Chris Zylka și a anulat logodna. Care este motivul

De Mădălina Manole, pe
Paris Hilton a fost cerută în căsătorie la începutul acestui an de iubitul său, actorul Chris Zylka, și cum bine ne amintim, prețiosul inel de logodnă cu diamante a costat 2 milioane de dolari și i-a fost oferit pe o pârtie de schi din Aspen, Colorado, momentul fiind filmat și făcând înconjurul internetului.

Paris Hilton și Chris Zylka păreau meniți să fie împreună, însă cei doi s-au despărtțit brusc și fără foarte multe explicații. Conform unei surse apropiate cuplului, aceștia începuseră să nu se mai înțeleagă de ceva vreme și Paris a preferat să pună punct relației: „S-a despărțit de el acum câteva săptămâni. Este ocupată cu munca și și-a dat seama că nu este bărbatul potrivit pentru ea. Ei aveau probleme de ceva vreme”, – a declarat sursa pentru TMZ.

Paris Hilton si Chris Zylka s-au despartit

Paris Hilton și Chris Zylka au realizat că nu sunt chiar atât de compatibili pe cât credeau în luna august a acestui an, atunci când cei doi au decis de comun acord să amâne data nunții care, conform unor surse, trebuia să aibă loc în toamna acestui an, mai exact în luna noiembrie. Ulterior, Paris ar fi amânat nunta pentru luna mai 2019, însă se pare că acum planurile de a-și continua viața împreună au fost anulate definitiv. Dacă ne bazăm pe superstiții, se pare că cei doi nu erau predestinați, având în vedere că în martie anul acesta Paris Hilton și-a pierdut inelul de logodnă în timp ce petrecea într-un club din Miami.

Citește și – Meghan Markle folosește un truc de make-up ieftin și la îndemâna oricui pentru a-și ascunde oboseala 

Citește și – Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, despre noaptea nunții: „Dacă rămâneam, nu cred că mai eram în viață” 

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter