Paris Hilton a fost cerută în căsătorie, iar momentul a fost filmat. Iată cum a reacționat controversata divă!

De Mădălina Manole, pe
Paris Hilton a început noul an cu un zâmbet larg pe chip și o fericire extremă. Controversata divă a fost cerută în căsătorie de iubitul său, actorul Chris Zylka, cel cu care are o relație de la începutul anului trecut.

În timp ce se aflau pe o pârtie de schi din Aspen, Colorado, locul unde cei doi au ales să-și petreacă Revelionul împreună cu alți prieteni, actorul, cunoscut din serialul de televiziune „The Leftovers”, a căzut în genunchi în fața iubitei sale și i-a pus mult așteptata și mult dorita întrebare.

Paris Hilton cerere in casatorie

Paris Hilton a fost luată prin surprindere și nici nu a așteptat să termine bine întrebarea, că i-a și răspuns cu un DA hotărât, ba mai mult, nerăbdătoare din fire, blonda și-a pus singură inelul pe deget.

Inelul de logodnă este impresionant, pe măsura pretențiilor divei, iar piatra, un diamant imens în formă de pară, este întocmai pe gustul excentricei Paris Hilton, care, mândră, n-a ezitat să-l arate tuturor.

Paris Hilton inel de logodna

Am spus DA! Sunt atât de fericită și încântată să fiu logodită cu dragostea vieții mele. Cel mai bun prieten și sufletul meu pereche. Perfect pentru mine în orice fel. Atât de dedicat, loial, iubitor și blând. Mă simt cea mai norocoasă fată din lume! Esti visul meu devenit realitate!” – a fost mesajul care a însoțit una dintre fotografiile cu cei doi îndrăgostiți.

Paris hilton si Chris Zylka

Citește șiCine este noul iubit al lui Paris Hilton

Citește și – Trucuri de frumuseţe de la Paris Hilton. Cum îşi revine după o noapte de petrecere!

Sursă foto, video: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter