Paris, fiica lui Michael Jackson, a fost internată într-o clinică de psihiatrie, din propria inițiativă

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Joi, 17 ianuarie 2019, 12:08
Paris Jackson (20 de ani), fiica lui Michael Jackson, a decis, din propria inițiativă să se interneze într-o clinică de psihiatrie. Paris a dezvăluit că vrea să își rezolve problemele de ordin emoțional.

Paris Jackson urmează un tratament psihiatric

Paris Jacskon este decisă să își rezolve problemele de ordin emoțional! Aceasta a mărturisit în 2017 că a încercat să se sinucidă, când avea 15 ani, deoarece suferea de depresie și anxietate, iar acum își îndreaptă mai mult ca niciodată atenția către sănătatea mintală. Ea s-a internat într-o clinică în care urmează un tratament psihiatric, relatează Etonline.com: „După un an aglomerat și solicitant, fiica lui Michael Jackson a decis că are nevoie să-și acorde un timp pentru a se reface, să-și pună viața în ordine și să-și prioritizeze sănătatea fizică și cea emoțională. S-a internat singură într-o clinică de specialitate, ca parte a unui plan de însănătoșire”, după cum a declarat un apropiat al modelului.

Fiica lui Michael Jackson

În anul 2017, Paris Jackson a vorbit deschis despre problemele ce țin de sănătatea mintală, într-un interviu pentru „Rolling Stone”. Deși erau cunoscute lupta cu depresia, cu dependența de droguri și chiar tentativele de sinucidere, ea a mai dezvăluit atunci, pentru prima dată public, că la vârsta de 14 ani „un străin mult mai în vârstă” a agresat-o sexual. „Nu vreau să dau prea multe detalii, însă n-a fost deloc o experiență plăcută. A fost prea greu pentru mine și, la acel moment nu am spus nimănui”, a declarat Paris Jackson pentru „Rolling Stone”.

Atunci, Paris a intrat într-o depresie puternică și a devenit dependentă și mai mult de droguri. A încercat să se sinucidă de câteva ori, dar a reușit să ascundă pentru o vreme rănile provocate de acea experiență. În anul 2013, Paris a fost spitalizată în urma unei tentative de sinucidere care a devenit publică: „Era vorba de ura de sine, stima de sine scăzută, mă gândeam că nu pot să fac nimic bun și nu credeam că merită să mai trăiesc”, a mai spus ea.

Sursă foto: Northfoto.com, Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter