Pamela Anderson, închisă într-o cușcă la Paris. Motivul este unul emoționant

De Oana Dinu, pe
Pamela Anderson a fost închisă într-o cușcă la Paris. Actrița s-a alăturat unui grup de personalități ce susțin o petiție privind suferința animalelor.

Printre personalitățile care au luat parte la acțiune alături de Pamela Anderson s-a aflat și politicianul ecologist francez Yannik Jadot. Aceștia s-au închis într-o cușcă pentru a susține o petiție europeană și pentru a pune capăt suferinței animalelor de crescătorie maltratate, anunță Agerpres.

Îmbrăcată într-o rochie albă cu dungi albastre, accesorizată cu o pereche de ochelari de soare, actrița americană în vârstă de 51 de ani a pășit în cușcă instalată în Place de la Republique, în fața unui grup de 30 de oameni.

Pamela Anderson, alături de un politican francez, închisă într-o cușcă la Paris

„Trăiesc în Franţa de puţin timp, însă apărarea animalelor este o cauză care mă emoţionează oriunde m-aş afla. Nimeni nu suportă să fie în cuşcă mai mult de câteva minute, în timp ce acele animale îşi petrec acolo întreaga viaţă. Este inuman”, a declarat vedeta.

Dacă petiția susținută de star și de ceilalți participanți la acțiune va strânge 1 milion de semnături într-un an în şapte state membre și își va atinge scopul, Comisia Europeană va trebui să adopte o poziţie oficială pentru desființarea cuştilor în crescătoriile de animale.

Citește și: 

O româncă de 23 de ani, angajată de New York Times

Românca inclusă în top 50 cei mai buni profesori din lume s-a mutat în America

Sursă foto: Northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter