Palatul Kensington a anunțat numele bebelușui regal

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 27 aprilie 2018, 13:25
Palatul Kensington a anunțat, vineri, prin intermediul unui comunicat, care este numele celui de al treilea copil al prințului William și al soției sale, Kate Middleton.

Ducele și ducesa de Cambridge sunt încântați să anunțe că și-au numit fiul Louis Arthur Charles”, se arată în comunicat.

Bebelușul va fi cunoscut drept Alteța Sa Prințul Louis de Cambridge”, potrivit Palatului Kensington.

Se pare că bebelușul regal a fost numit după tatăl său, prințul William, al cărui nume complet este William Arthur Phillip Louis. De asmenea, el poartă și numele bunicului său, Prințul Charles.

Citește și: Primele informații despre bebelușul regal, dezvăluite de Prințul William

Numele „Arthur” se afla și printre favoritele britanicilor, alături de Phillip. Totodată, numele Arthur aduce și un omagiu tatălui reginei Elisabeta a II-a, regele George al VI-lea, al cărui nume de mijloc era Arthur.

Bebelușul regal a venit pe lume luni, 23 aprilie, în spitalul în care s-au născut și frații săi, prințul George, în vârstă de 4 ani, și prințesa Charlotte, care pe 2 mai va împlini 3 ani.

Citește și: De ce nașterea bebelușului regal este un moment istoric pentru Anglia

Micul prinț este al cincilea în linia de succesiune la tron. La trei zile de la nașterea sa, tatăl său, prințul William a declarat că micuțul „este cuminte și doarme bine”. Tot atunci, el a afirmat că are „un nume puternic”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter