Obiectul macabru pe care Regina Elisabeta și Prințul Charles îl iau cu ei atunci când călătoresc

De Oana Savin, pe
Este o certitudine! Fețele regale nu sunt deloc ca oamnii de rând. Iar felul în care călătoresc întărește acest lucru. De curând s-a aflat ce iau Regina Elisabeta și Prințul Charles în bagaj atunci când călătoresc – iar unul dintre aceste lucruri este de-a dreptul macabru.

Se știe că Prințul William nu are voie să zboare cu același avion în care se află tatăl său, sau cei trei copii ai săi. De asemenea, familia regală își împachetează mereu haine negre atunci când merge într-o călătorie în eventualitatea unui deces.

Dar cel mai înfiorător lucru se află în bagajele reginei și al Prințului de Wales. Cei doi își iau mereu cu ei o pungă cu propriul lor sânge.

Potrivit The Mirror, Regina și moștenitorul la tronul britanic nu călătoresc niciodată fără pungi cu sânge, ce se află în grija unui medic care îi însoțește de fiecare dată.

În acest fel, în cazul unui accident, cei doi vor putea primi o transfuzie cu sânge dacă se află într-o zonă în care nu există rezerve de încredere.

Totuși, Regina Elisabeta ia cu ea și lucruri mai plăcute, precum săpun cu aromă de pin, fotografii de familie, gin, zahăr și un ceainic cu monogramă.

Și pentru că ea este Regina, ia cu ea o rolă de hârtie igienică și doar ea are voie să îi rupă sigiliul.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter