Oana Zăvoranu, critici acide la adresa Adelei Popescu

De Unica.ro, pe

În decembrie 2020, Oana Zăvoranu (48 de ani) și-a lansat propriul canal de YouTube. Actrița postează săptămânal videoclipuri în care vorbește despre activitatea din online a mai multor vedete. În cel mai recent videoclip, Oana a vorbit despre Adela Popescu (34 de ani) și despre soțul ei, Radu Vâlcan (44 de ani).

Cu doar câteva zile înainte ca Oana să înregistreze episodul despre pereche, Adela a răspuns în mediul online reacțiilor negative de la una dintre postările sale plătite. Mai precis, Adela a asociat reclamele din social media cu pauzele publicitare de la TV.

Televiziunea și rețelele sociale oferă vizibilitate, motiv pentru care sunt căutate de diferite branduri pentru a le face publicitate.  Adela a dezvăluit că postările despre viața ei intimă necesită un consum de energie și timp, iar ca să fie atât de prezentă în online, trebuie să transforme timpul petrecut pe Instagram într-un job.

Oana Zăvoranu, critici acide la adresa Adelei Popescu

De asemenea, Adela a mărturisit că se simte datoare celor care îi trimit cadouri. De aceea, prezentatoarea vorbește despre produsele primite și menționează brandul sau persoana care i le-a oferit. În plus, numeroase firme trimit pachete vedetelor tocmai pentru ca acestea să vorbească despre ele pe platformele lor online.

„Fetiță, oamenii te urmăresc pe tine, în cazul în care nu ai înțeles, nu pentru că ești frumoasă, că nu ești, nu pentru că ești deșteaptă, că nu ești, ci pentru că apari pe sticlă. Este motivul pentru care 99,9% din oameni se uită la vedete. (…)

Omul, când se uită și o știe pe vedeta Adela Popescu, care a jucat și ea în niște telenovele, vrea să o vadă, să vadă artistul [nu diverse produse sau servicii promovate]. (…) Tupeul zbârnâie pe tine, știi cum te-aș ciufuli? (…) Ești tupeistă rău de tot. Chelfăneală când te văd prima oară, să vezi tu omor ce-ți iei”, a spus Oana Zăvoranu.

„El face de toate. El sigur face curățenie. Dă și cu mopul, spală geamurile, calcă. Adeluța este ocupată”, a mai spus Oana despre Radu. „Am pretenții pentru că sunteți la două trusturi”, a încheiat.

Citește și:

Oana Zăvoranu, declarații surprinzătoare despre Oana Roman

De unde a pornit conflictul dintre Oana Zăvoranu și mama ei, Mărioara Zăvoranu

Pepe crede că Oana Zăvoranu este „cea mai mare greșeală” din viața lui

Oana și Adela au fost colege pe platourile de filmare ale telenovelei Numai Iubirea, în care au jucat două surori, pe Andreea și, respectiv, Alina.

„Toate scenele cu Oana te marchează, eu le știu pe toate. Nu pot să uit palmele pe care mi le-a dat sau părul care rămânea la ea în palme. Na, se trag multe duble și, băi, mă durea groaznic, nu pot să zic cât de tare mă durea.

Am tras o dublă, m-a tras, am tras a doua oară, iar m-a tras și a treia oară i-am zis: «Trage-mă, domne, mai tare ca să-mi intru în stare». Săraca nu prea știa cum să procedeze”, mărturisea Adela Popescu în timpul filmărilor producției.

Foto: Instagram; Capturi YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter