Oana și Viorel Lis vor deveni părinți: „Nu mai e un vis este deja un plan”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 13 iulie 2020, 17:47
Oana și Viorel Lis au anunțat că urmează să devină părinți. Dacă fostul edil al Capitalei are deja doi copii, o fată și un băiat, pentru Oana este prima dată când va experimenta acest rol și este foarte emoționată.

Oana Lis, în vârstă de 41 de ani, și Viorel Lis, în vârstă de 76 de ani, au făcut pasul cel mare și au întreprins toate demersurile necesare pentru a deveni părinți pe cale adoptivă, însă pandemia de COVID-19 le-a dat planurile peste cap. După ce, în trecut, Oana Lis s-a gândit să rămână însărcinată cu ajutorul medicinei moderne, vedeta își dorește acum să adopte un copil, iar Viorel Lis o susține. Cei doi au depus deja dosarul pentru înfierea unei fetițe sau a unui băiețel:

„Eu mai aveam de depus un singur act și, din păcate, pentru că actual ăsta trebuie să îl iau și eu și Viorel, cum nu am putut ieși cu el din casă, se amână cu dosarul de adopție. Dar eu nu renunț. Nu mai e un vis este deja un plan. Nu renunț, pentru că sunt convinsă că undeva este deja un copil pentru care eu o să fiu mămica lui”, – a dezvăluit Oana Lis la Antena Stars.

Citește și – Andreea Mantea nu mai prezintă “Puterea dragostei” la Kanal D. Cine o va înlocui

„M-a impresionat și Viorel, pentru că eu mă gândeam să ne mutăm noi în sufragerie și să lăsăm copilul în dormitor. Dar Viorel a spus că îi va ceda copilului camera lui, unde-și ține el biletele și-și petrece timpul”, – a mai spus Oana Lis.

Citește și – Gina Chirilă și Bogdan Vlădău și-au botezat fetița. FOTO

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter