Iulia Albu și Oana Roman își aruncă săgeți pline de venin și replici acide

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 01 noiembrie 2018, 18:02
Iulia Albu a intrat în conflict cu Oana Roman după ce fashion editorul a criticat-o pe aceasta într-un articol de pe blogul său. La rândul său, Oana Roman nu a rezistat să nu-i dea o replică pe măsura comentariilor sale.

Iulia Albu a fost ironizat-o pe Oana Roman din nou, dar de data aceasta a avut parte și de ecou. Fashion editorul a comentat niște fotografii postate de fiica fostului premier al României, Petre Roman: „Oana Roman insistă. Degeaba. Există o singură persoană care ar putea purta acea plasă de țânțari și anume „omul-șervețel’”din clătita cu nuttela/aka plăcinta de dovleac… la naiba, nu mai înțeleg nimic!

Iulia Albu și Oana Roman își aruncă săgeți pline de venin și replici acide

Dar chiar și el ar avea o problemă spinoasă de rezolvat dacă s-ar hotărî să o poarte. Totuși, cum hainele nu sunt totul în viață, și chiar și „omul de șervețel” are și el mândria lui, iată că aflăm, pe această cale, că firma de curățătorie care îi face curat Oanei Roman… a luat un premiu de excelență. Wtf?! Noroc că vine „Haolween-ul” și le spăla el pe toate”, – a scris Iulia Albu pe blogul său.

Oana Roman, la rândul său, i-a dat o replica pe măsură pe contul său de socializatre fostei soții a lui Mihai Albu: „Mi se fâlfâie total de opiniile despre mine ale doamnei care se îmbrăcă și arată ca de HALLOWEEN în fiecare zi. Aș dori să afle totuși, pentru cultura să generală, că firma de curățătorie nu-mi face mie curat așa cum scrie doamnă în „prețioasele” sale comentarii, ci se ocupă cu a spăla/curăța haine și covoare. O curățătorie nu se ocupă cu a face curat cuiva. E simplu. Pentru unii. Îmi pare bine însă că mă urmărește pe Instagram. Eu pe dânsa, nu!”, – a scris Oana Roman ca răspuns.

Citește și Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital: „Era transfigurată. Arăta cumplit”

Citește și – Primele imagini de la nunta Simonei Gherghe. Ce rochie de mireasă a ales

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter