Oana Roman, primele declarații despre un nou iubit

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 09 aprilie 2021, 18:14

Oana Roman (44 de ani) și Marius Elisei (34 de ani) au divorțat la notar în 2021, după șapte ani de mariaj. Fostul cuplu are împreună o fiică, Isabela, în vârstă de 7 ani. Recent, vedeta de televiziune a dezvăluit că Marius este într-o nouă relație.

La rândul său, Oana a vorbit despre un nou partener. Vedeta TV va împlini 45 de ani pe 13 aprilie 2021. Cu ocazia aniversării sale, Oana va călători în Egipt alături de fiica ei, Isa. Micuța și-a dorit, însă, ca și tatăl ei să le însoțească. Din păcate, bărbatul a refuzat.

„L-am sunat acum să vină cu noi că vrea Isa. A zis: «Nu vin». Și aseară a fost la noi s-o ia pe Isa la el. I-am zis iar să vină și m-a refuzat. L-am întrebat: «Ai pe cineva?». Isa mi-a zis că ar avea mai multe, dar ea e copil, glumește. Și el mi-a zis: «Nu am decât una singură!»”, a dezvăluit Oana Roman, la Xtra Night Show.

Oana Roman, primele declarații despre un nou iubit

„Sunt foarte multe așteptări și atunci, dacă va mai fi să fie, va trebui să aleg cu foarte mare grijă. Primează ca Isa să fie ok, [deci] să înțeleagă că am un copil care este o prioritate pentru mine.

Cel mai important, la vârsta pe care o am, este să simt că pot găsi un bărbat lângă care să mă simt în siguranță. Să știu că mă pot baza pe el, că mă poate sprijini în tot ce am de trăit și de făcut. Nu a apărut nimeni în viața mea”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Citește și:

Monica Bîrlădeanu s-a testat pentru COVID-19: „E ceva destul de destabilizant”

Gina Pistol a spus cu cine seamănă fiica ei: „Este foarte expresivă”

Oana Pellea, mesaj emoționant în ziua în care actorul Amza Pellea, tatăl ei, ar fi împlinit 90 de ani

„Nu m-aș mai arunca cu capul înainte și aș cumpăni foarte mult înainte. Într-un astfel de caz, mai ales că vin după un divorț și după o viață complicată, am nevoie de stabilitate, deci trebuie să aleg cu mare grijă. Nu sunt genul care să cunoască pe cineva pe Facebook. Eu nu pot așa.

Ca să am o relație mega serioasă, trebuie să fie cineva cu care să am niște lucruri concrete în comun și nu o discuție pe internet. Nu contează financiarul. Trebuie să îmi placă și mie de el, nu doar lui de mine.

Eu nu stau să îmi pun atâtea întrebări. Sunt într-o perioadă în care am alte priorități. Mie îmi trebuie o persoană care să fie de bază, să mă pot baza pe ea. Nu știu dacă m-aș mai căsători. Nu mă gândesc la asta”, a mai spus vedeta TV.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter