Oana Mareș revine în televiziune. Ce emisiune va prezenta

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 02 august 2021, 17:11
Oana Mareș revine în televiziune după o pauză de patru ani. Fosta soție a lui Augustin Viziru a prezentat emisiunea „Its show time”, difuzată pe Antena 2, iar acum va reveni  pe micile ecrane pentru a prezenta emisiunea „OANApp, care va fi difuzată pe TVR 2. 

Oana Mareș a fost căsătorită cu Augustin Viziru timp de doi ani, în 2011 cei doi divorțând. Ulterior, în anul 2014, aceasta s-a căsătorit cu Dragoş Săbăreanu, împreună cu care are un băiețel. După o lungă perioadă de distanțare de lumina reflectoarelor, Oana Mareș revine în forță: „Show-ul are o parte de la 15.00 la 16.00, iar de la 16.00 la 17.00 se difuzează un serial pe care avem un concurs (cuvânt cheie postat la un anumit moment, pe care telespectatorii ni-l vor trimite ulterior) şi de la 17.00 la 18.00 din nou intrăm în direct, pentru o oră de divertisment”, – a spus Oana Mareș, potrivit Viva!.

Oana Mares si sotul sau, Dragoş Săbăreanu

„Pe lângă abordarea inteligentă şi cu mult umor, vom avea partea şi de o «bătălie» între generaţii. Am ales doi reprezentanţi ai noii generaţii, Ceanu şi Andrei, nu întâmplător, ci pentru a fi în contact cu modul lor de gândi, pentru a vedea lucrurile şi prin ochii lor. Iar eu le voi împărtăşi din experienţa şi «înţelepciunea» omului matur. În plus, sunt convinsă, că vă veţi îndrăgosti de ei”, – a completat Oana Mareş.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter