Oana Cuzino: 7 secrete care o menţin tânără

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Medicul Oana Cuzino are, categoric, toate datele necesare ca să o vindece şi să o întreţină pe vedeta Oana Cuzino.
Ca dovadă, forma fizică de invidiat a vedetei care mărturiseşte, într-un interviu pentru Pro TV Magazin, că are aceeaşi greutate ca şi în liceu, 55 de kilograme.

O luptă pe care fiecare femeie o duce, mai devreme sau mai târziu, şi pentru care se pare că vedeta TV are toate armele ca să o învingă.

Să vedem care sunt cele 10 secretele ale divei Oana Cuzino.

1. Adoră fructele

Ce poate fi mai bun, seara, decât o salată de fructe fără adaosuri toxice, un adevărat răsfăţ pentru o femeie unică.

2. Face mult sport

Într-adevăr, iarna ce tocmai a trecut nu prea ne-a permis să facem sport în aer liber, însă acum nu mai putem găsi nicio scuză. Cât mai mult sport. Aceasta ar trebui să fie deviza de toate zilele.

3. Bea cât mai multă apă

Indiferent de activitatea pe care o ai, indiferent de momentul zile, indiferent de situaţie, reţine: Apa nu trebuie să lipsească.

4. Ocoleşte medicamentele

Sigur, aici există discuţia vizavi de istoricul medical al fiecărei persoane. Dacă vorbim, însă, de un om sănătos care nu are nevoie de un tratament permanent, consumul de medicamente poate fi înlocuit cu alternative mult mai simple şi 100% sănătoase. ceaiurile, de exemplu, sunt remedii pentru orice problemă.

5 Atenţie la programul de somn

Se spune că o oră dormită înainte de miezul nopţii este egală cu două dormite după miezul nopţii. Pe acelaşi principiu merge şi Oana Cuzino care mărturiseşte în acelaşi interviu că în timpul săptămânii se culcă cât mai devreme posibil.

6. Uită de nervi

Sigur, aceasta este premiza tututor şi reuşita celor mai puţini, a fericiţilor. Chiar şi aşa, prin autoeducare şi gândire pozitivă putem încerca măcar să jonglăm printre elementele care ne pot afecta zilnic buna dispoziţie.

7. Râde cât mai mult

Pare ciudat şi aproape imposibil, parcă şi aud comentarii de genul: „Ce să fac, să râd ca proasta?”. Adevărul este că dacă nu ai un motiv de râs, găseşte-l! Până la coadă, gestul respectiv e mai puţin important, sentimentele şi starea sufletească pe care o ai sunt esenţiale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter