O recunoști? Cine este vedeta din imagine?

De Unica.ro, pe

„În ’95, dacă nu aveai poză cu televizorul și faxul erai fraier. 😝 Și nu aveam nici ficus. 😂”, a scris vedeta de televiziune în dreptul fotografiei. Ai recunoscut-o?

O recunoști? Cine este vedeta din imagine?

Recent, în mediul online, Iulia Albu (39 de ani) a publicat o fotografie din anul 1995, de la vârsta de doar 14 ani. „Fashionistă încă de pe atunci. 😅 / Aceeași delicatețe și senzualitate în zâmbet. Ești superbă! Ai acel „ceva” care te face adorabilă.

Erai ca o păpușică frumușică! Acum ești păpușă frumoasă, sper ca și cea mică să te urmeze! / Le fel de superbă! / Iulia, ce scumpete de domnișoară erai”, au fost câteva dintre comentarii.

După opt ani de mariaj, în anul 2013, Iulia și Mihai (58 de ani) Albu au decis să se separe. Fostul cuplu are împreună o fiică, Mikaela, în vârstă de 11 ani. În prezent, Iulia formează un cuplu cu un bărbat numit Mike.

Iulia Albu își dorește o nuntă restrânsă

„Da, mă mărit, dar nu știu să vă spun când. Când se va da drumul la organizat petreceri. Eu am și foarte mulți prieteni și nu pot să fac o nuntă restrânsă (râde).

Îți dai seama că voi face o nuntă restrânsă, foarte. Nu sunt sigură dacă o să fie în țară. Poate fac două, una în străinătate, una aici.

Să știi că nu avem de gând să facem o nuntă tipic românească. Spre exemplu, niciunul dintre noi nu agreează acest obicei de a pune bani în plic. Vom face alt gen de nuntă.

La noi este o problemă mare pe cine să punem nași, căci nu știm pe cine să punem. E prea complicat. Oare nu aș putea să fac fără nași?”, declara Iulia în vara anului trecut, pentru Libertatea.

Cum a cucerit-o iubitul ei Mike?

„Prima dată am remarcat că purta șosete extrem de colorate. A ajutat și faptul că este un bărbat extrem de cult și manierat.

Și faptul că a studiat vioară clasică și, în general, faptul că zâmbesc cu adevărat doar atunci când mă ține în brațe.

În momentul întâlnirii noastre, cred că era singurul român care nu știa absolut nimic nici despre televiziunile din România, nici despre celebra mea găină.

A fost puțin amuzant. Dar acesta a fost unul dintre lucrurile care m-au fascinat. Niciodată nu am agreat pupătorii de moaște mondene. Și nici catedralele dedicate lor.

Nu am fost niciodată ușor de cucerit. Cu siguranță am o personalitate care este ușor de suportat doar de către un bărbat puternic.

El se încadrează perfect în fișa postului. Cu succes chiar”, mărturisea Iulia Albu în trecut, pentru VIVA!.

Foto: Instagram

Citește și:

Simona Halep, despre copii: „Nu aș fi niciodată capabilă să-mi sacrific familia pentru tenis”

Ce părere are Adelina Pestrițu despre Ștefania, logodnica lui Speak

Cântăreața BiBi, implicată într-un accident rutier grav: „Cel care a intrat în mine nu avea permis”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter