O cunoscută mezzo-soprană a fost diagnosticată cu cancer la sân

De Oana Savin, pe
O cunoscută mezzo-soprană din Marea Britanie a fost diagnosticată cu cancer la sân. Dame Sarah Connolly, în vârstă de 56 de ani, s-a retras din distribuția operei „Orfeu și Euridice” după ce a primit cruntul diagnostic.

Artista, cunoscută pentru vastul său repertoriu, urma să cânte în cadrul oratoriului „Copilăria lui Iisus”, de Berlioz, programat în cadrul Proms, pe data de 14 anugust.

Luna trecută am primit un cadou nedorit de ziua mea de naștere, cancerul de sân. Ca și atâtea femei afectate de această boală, mă voi confrunta cu tot ceea ce va veni cât de bine voi putea. Din cauza intervenției chirurgicale iminente, sunt nevoită să renunț să cânt în „Orfeu și Euridice” și în „Copilăria lui Iisus” la BBC Proms”, a anunțat Connolly.

Sper, totuși, să îmi îndeplinesc toate celelalte angajamente privind concertele și înregistrările pe parcursul lunilor următoare”, a precizat artista, citată de BBC News.

Dame Sarah Patricia Connolly este o mezzo-soprană britanică. Deși este cel mai bine cunoscută pentru rolurile sale baroc și clasic, Connolly are un repertoriu vast, care include lucrări ale lui Wagner și ale unor compozitori din secolul al XX-lea.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter