Noul truc al Nicoletei Luciu pentru a-și menține o greutate constantă

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 28 mai 2021, 13:13

Nicoleta Luciu (40 de ani) a fost mereu o prezență fermecătoare în lumea showbiz-ului românesc. Chiar dacă în ultimii ani și-a dedicat viața familiei, artista continuă să-și mențină fizicul care consacrat-o.

Nicoleta Luciu locuiește de ani buni la Miercurea Ciuc cu soțul ei și cei patru copii (trei băieți și o fată) pe care îi au împreună. De-a lungul anilor, vedeta de televiziune a încercat diverse diete și modalități de a scăpa de surplusul de kilograme apărut în anumite perioade ale vieții. Recent, Nicoleta Luciu a vorbit despre noul truc la care apelează de ceva vreme pentru a-și menține o greutate constantă.

Citeşte şi: Mămica Nicoleta Luciu, îngrijorată! „Le transmit că nu trebuie să slăbească”

Citeşte şi: Ce s-a întâmplat cu fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu și-a scos pantofii la vânzare. Cât cere pe încălțămintea pe care nu o mai poartă

Citeşte şi: Maria Andria, fosta cucerire a lui Cătălin Scărlătescu, a pierdut o sarcină

Actrița a spus că acum ține o dietă pe bază de tărâțe de psyllium – o plantă bogată în fibre alimentare, renumită pentru proprietățile laxative pe care le are.

„În perioada asta ţin o dietă cu psyllium (nr. plantă bogată în fibre alimentare, ce se consumă îndeosebi sub forţă de tărâţe). Dieta e cam 90% raw vegană. Îmi prepar acasă foarte mult lapte vegetal şi beau destul de multe lichide în timpul zilei, în jur de patru, cinci litri pe zi”, a spus Nicoleta Luciu, menționând, de asemenea, că este foarte mulțumită de faptul că are o greutate constantă, de 60 de kilograme, potrivit okmagazine.ro.

În plus, vedeta a mai explicat că are zilnic o activitate fizică intensă.

„Am început să mă dau mult cu bicicleta, câteva ore pe zi, minimum două ore pe zi, iar în cazul în care plouă fac acelaşi lucru în casă, am bicicletă de spinning”, a adăugat actrița.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter