Noua iubită a lui Brad Pitt, Nicole Poturalski, ar fi căsătorită

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 01 septembrie 2020, 16:15
Nicole Poturalski, noua iubită a lui Brad Pitt, alături de care actorul a fost fotografiat săptămâna trecută în sudul Franței, ar fi căsătorită cu un bărbat cu 41 de ani mai în vârstă decât ea.

Actorul Brad Pitt (56 de ani) şi modelul de origine germană Nicole Poturalski (27 de ani) au ajuns în atenția presei internaționale după ce au fost surprinși de paparazii în sudul Franței, purtându-se „ca niște adolescenți îndrăgostiți”.

Citește și: Brad Pitt, relație cu o tânără de 27 de ani. Cine este și cum arată aceasta

Se pare că Poturalski ar fi căsătorită cu omul de afaceri Roland Mary, în vârstă de 68 de ani. Cei doi ar avea însă un „mariaj deschis”. Mai mult, Pitt și noua lui iubită s-ar fi cunoscut chiar în restaurantul acestuia din Berlin, în august 2019, potrivit Dailymail.

O sursă apropiată lui Roland Mary ar fi declarat că acesta vede cu multă „filosofie” ceea ce el numește „prietenia strânsă” dintre soţia lui şi Brad Pitt. Acesta ar fi fost căsătorit de mai multe ori și ar avea cinci copii. Potrivit aceleași surse, Mary nu ar fi interesat de „negativitate sau gelozie”.

Citește și: Cum l-a sedus Angelina Jolie pe Brad Pitt când era însurat: „Își scotea în secret chiloții la scenele de sex”

Se pare că omul de afaceri este și tatăl lui Emil, băiețelul lui Nicole Poturalski, în vârstă de șapte ani.

Sursă foto: Profimedia

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter