UPDATE: Ducesa de Cambridge naşte! A intrat în travaliu

De Sandra S., pe

Kate Middleton, ducesa de Cambridge a intrat în travaliu luni dimineaţă, în jurul orei 5:30, după cum anunţă presa locală. Viitoarea mămică a fost transportată de urgenţă la spitalul St. Mary din Londra.
UPDATE 17.40: Regina Elisabeta a II-a a ajuns la Palatul Buckingham, de la Windsor, unde şi-a petrecut weekendul. Între timp, garda de la palat a fost dublată, în aşteptarea reginei. Sute de oameni s-au strâns atât în faţa palatului, cât şi în faţa spitalului, aşteptând marea veste a naşterii bebeluşului regal.
Un convoi de maşini a plecat dis-de-dimineaţă de la Palatul Kensington, reşedinţa ducesei şi a ducelui de Cambridge, îndreptându-se către spitalul londonez. Ducesa a fost însoţită de soţul său, prinţul William, în maşină. Kate se află în prezent în aripa Lindo a spitalului, o aripă privată, unde preţurile încep de la suma de 5.000 de lire sterline pentru o naştere normală.
Doctorii care au grijă de ducesa de Cambridge sunt aceiaşi care au ajutat-o pe prinţesa Diana să nască. Echipa este condusă de fostul medic ginecolog Marcus Setchell şi de Alan Farthing, actualul medic ginecolog al reginei Elisabeta.
Nu se ştie cât timp va rămâne în travaliu, însă doctorii au descris starea de sănătate a ducesei ca fiind una foarte bună. Ducesa este hotărâtă să nască în mod natural.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter