Noi detalii despre starea de sănătate a Ginei Matache

De Adelina Duinea, pe

La sfârșitul lunii noiembrie, Gina Matache (58 de ani), mama Deliei (38 de ani), a fost spitalizată. Ulterior, cântăreața a dezvăluit că s-a operat de glandă tiroidă. „Nu am pățit nimic, doar m-am operat de glandă tiroidă. M-am operat aseară. Dacă îmi era teamă, ce să fac?

Trebuia să mă operez. M-am operat pur și simplu, mai ales că am fost pe mână bună, pe mâna specialiștilor”, a declarat Gina Matache în exclusivitate pentru Antena Stars, cita atunci Spynews.

Noi detalii despre starea de sănătate a Ginei Matache

„În momentul în care a început să își facă de cap, medicii au decis să facă operația. Vedeam niște schimbări mici, dar pe mine nu m-a deranjat să am dureri, doar că arăta foarte rău și medicul a zis că nu e de așteptat și că nu ne jucăm cu așa ceva.

Sărbătorile sunt în suflet. Am trecut de faza în care ne entuziasmam de luminițe. Mi-aș dori să fie și fetele mele alături de mine. E greu, dar, având în vedere ce se întâmplă, e mai bine să fim liniștiți și să ne revedem cu bine după”, a declarat Gina Matache la Antena Stars, citează Spynews.

Deși au trecut două săptămâni de la operație, interpreta de muzică populară susține că simte un disconfort și că operația prin care a trecut i-a schimbat destul de mult viața.

Vorbind despre sărbătorile de iarnă din trecut, Gina a adăugat: „Era toată lumea împăcată, toată lumea bucuroasă. Se bucurau de micile cadouri pe care le primeau. Dar nu mai e momentul să te gândești la asta acum”.

Cântăreața a vorbit și despre soțul ei, Ion Matache, care a avut de asemenea o serie de probleme de sănătate în trecut: „Om vedea ce o mai fi. Domnul Matache e mai binișor. Se mișcă de colo până colo”.

„Măcar atât putem să facem. Intervenția nu este mare scofală. Este ceva ce se practică destul de des la noi. A făcut doctorul frumos un buzunăraș la baza gâtului. Problema este că îți schimbă cu totul modul de viață. Ăsta este marele disconfort”, a mai spus Gina Matache.

Foto: Facebook

Citește și:

Delia a recunoscut: de ce nu era prietenă bună cu Loredana Groza

Delia face dezvăluiri despre relația cu soțul său. Cum au făcut față izolării la domiciliu

Delia, despre sora ei, Oana: „Ne înțelegem dintr-un gest sau dintr-o privire”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter