Nicoleta de la Insula Iubirii a devenit pentru prima dată mamă

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 24 august 2020, 16:57
Nicoleta Dragne, fostă concurentă la Insula Iubirii, a devenit pentru prima dată mamă. Ispita a anunțat pe contul ei de Instagram că a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. 

„Când vorbești prea mult pe Instagram, ajungi la spital!”, a scris Nicoleta pe rețeaua de socializare.

„Nu de asta sunt la spital, mi-au spus fetele de aici că au niște rochițe frumoase și am vrut să le probez. Sunt aici pentru că bebe nu mai are răbdare”, a mai scris ea pe Instagram înainte de a deveni mămică.

Citește și: Cabral despre soția sa, Andreea Ibacka: „Mă ține în teroare”

La scurt timp după ce a născut, ea a decis să își împărtășească bucuria cu fanii, însă s-a limitat la a spus că numele celui mic începe cu litera V.

„Bebe este foarte bine, are perfuzie pentru că are glicemia scăzută, de aceea nu este aici cu mine. Este sănătos, este foarte mare, aveam 35 de săptămâni si o zi, iar bebe arată ca un bebeluș de 39 de săptămâni, are 3 kilograme 170  și 51 de centrimetri. Este foarte mare pentru un bebe născut la 35 de săptămâni”, a afirmat Nicoleta Dragne într-un InstaStory

Aceasta a precizat că fiul ei seamănă cu iubitul ei, Bruno Vlad, fostul soț al Mădălinei Pamfile. Bărbatul a fost de asemenea ispită la Insula Iubirii.

„Nu seamănă cu mine, este leit taică-su. Ne rupem spatele și… ei seamănă cu tații. Am născut în maximum 10 minute, pentru că am născut natural. Nu am avut treabă!”, a mai spus ispita.

Vezi în Galeria FOTO primele imagini cu bebelușul Nicoletei de la INsula Iubirii.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter