Nicole Cherry, declarații despre nuntă: „Nu vreau să grăbesc lucrurile”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 28 iunie 2021, 12:12
Nicole Cherry (22 de ani) a anunțat la începutul lunii iunie că este însărcinată cu primul copil. Artista a vorbit și despre căsătoria cu iubitul ei, Florin (30 de ani). 

Nicole Cherry și Florin Popa trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani, iar curând vor deveni părinții unei fetițe. Cei doi s-au gândit și la căsătorie, însă pandemia de COVID-19 le-a dat planurile peste cap.

„Nu ne-am căsătorit. Este un inel pe care tot de la Florin îl am, mi l-am dorit, e un inel simbolic, atât. Cel oficial nu a venit, dar nu ne grăbim pentru că nu trebuie să oficializăm nimic. E clar că pentru noi este oficial deja. Am făcut un copil dorit, nu a fost nimic întâmplător, am tot primit întrebarea asta.

Nu, nu a fost o întâmplare, noi ne-am dorit să avem un copil. Momentan… noi am așteptat să treacă pandemia pentru că ne-am dorit ca acest eveniment (nunta – n.r.) să se desfășoare într-un mod normal și să ne bucurăm de absolut toți oamenii pe care vrem să-i avem la evenimentele noastre. Probabil anul viitor vom face nunta. Nu vreau să grăbesc lucrurile” a spus Nicole Cherry, potrivit ciao.ro.

Citește și: EXCLUSIV! Reacția amuzantă a lui Namiko, fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka, când a aflat că va avea un frate sau o soră

Iasmina Hill a devenit mamă pentru a doua oară. Românca este căsătorită cu administratorul Statuii Libertății

Loredana Chivu a făcut pasul cel mare: și-a pus cele mai mari silicoane din România

Mihaela Bilic avertizează: Pepenele roșu poate afecta ficatul

Nicole Cherry va deveni mamă la finalul acestui an

Cântăreața are o sarcină ușoară, iar fetița ei ar trebui să vină pe lume în luna decembrie.

„Nu am pofte, este totul absolut normal, nu s-a schimbat absolut nimic. Am un copil care nu vrea, se pare, să-mi schimbe radical viața dintr-odată. Mănânc normal, nu mănânc dulciuri, că nu prea pot. Am aceeași alimentație ca până acum. Săptămâna viitoare fac 4 luni de sarcină.

În greutate am luat un kilogram jumătate. În decembrie ar trebui să nasc. Săgetător aș vrea să fie, să vină la început de decembrie”, a precizat îndrăgita artistă.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter