Nicki Minaj a spus că are o relație cu Eminem. Ce mesaj i-a transmis rapperul

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 29 mai 2018, 13:55
Nicki Minaj a spus că are o relație cu Eminem. Reacția rapperului, în timpul unui concert pe care l-a susținut la Boston, i-a uimit pe fani. Ce mesaj i-a transmis.

Întrebată de fani pe o rețea de socializare dacă se întâlnește cu Eminem, Nicki Minaj a răspuns afirmativ. Conform TMZ, surse apropiate cântăreței spun că aceasta a glumit pe seama fanilor și că s-a distrat când a văzut ce valuri a creat cu afirmația ei, scrie Digi24.

Speculațiile au pornit de la faptul că ea îl menționează pe rapperul Eminem în piesa „Big Bank” pe care o cântă cu YG, iar în single-ul  „Barbie Tingz” cântăreaţa oferă indicii privind o relaţie cu un alb.

Nu ar fi fost nimic imposibil, dat fiind faptul că de-a lungul timpului, Nicki Minaj a avut relații cu mai mulți bărbați din zona muzicii rap.

Rapperița Nicki Minaj, pe numele real Onika Tanya Maraj, originară din Trinidad-Tobago, este cunoscută pentru sinceritatea debordantă, dar şi pentru mici farse pe care-i place să le facă. Primul său album „Pink Friday”, lansat în 2010 s-a bucurat de succes, astfel că presa a numit-o noua regină a muzicii hip-hop/rap.

La rândul său, Eminem a vorbit despre relația cu cântăreața rap în timpul unui concert pe care acesta la susținut la Boston, conform ȘtirilePROTV. Acesta și-a întrebat fanii la microfon: ”Boston, câți dintre voi vreți să mă întâlnesc cu Nicki Minaj?”

Când publicul a țipat aprobator, Eminem a continuat gluma: ”Păi, să dea naiba, și eu vreau! Nicki, dacă auzi mesajul ăsta, dă-mi un sms mai încolo, să vorbim despre asta.”

Citește și:

Prințul Harry a plâns în ziua nunții. Motivul a fost un poem de dragoste scris de Meghan Markle

Morgan Freeman, mesaj emoționat după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală

Sursă foto: nortfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter