Nepoata Prințesei Diana se iubește cu un milionar de 60 de ani

De Unica.ro, pe
Lady Kitty Spencer (28 ani), nepoata Prințesei Diana, se iubește cu un milionar de 60 de ani. Zvonurile legate de relația celor doi apăruseră în presa internațională de ceva vreme, însă acum e prima oară când sunt fotografiați împreună. Mai mult decât atât, tânăra a fost surprinsă purtând un inel de logodnă, cu un diamant imens, semn că relația lor ar putea fi oficializată în viitorul apropiat. 

Lady Kitty Spencer este fiica lui Charles Spencer, fratele mai mic al Prințesei Diana. Tânăra are o carieră în modelling de mai mulți ani și a mai fost în atenția presei datorită asemănării puternice pe care o are cu Prințesa Diana.

Zilele trecute, Lady Kitty Spencer a fost fotografiată pe străzile din Manhattan la brațul lui Michael Lewis (60 ani), un om de afaceri sud-african, a cărui avere este estimată la 80 milioande de dolari. Lewis e divorțat și are 3 copii adulți, de vârste apropiate cu noua lui iubită.

Mai mult decât atât, paparazzi au surprins și inelul purtat de Lady Kitty Spencer, inel decorat un un imens diamant, semn că relația celor doi ar putea fi oficializată în curând.

Verișoara prinților William și Harry nu este la prima relație cu un bărbat mai în vârstă. Ea s-a mai iubit în trecut cu magnatul imobiliar Niccolo Barattieri (48 ani), însă acesta a părăsit-o pentru a începe o relație cu actrița Liz Hurley (53 ani).

Vezi cum arată noul bărbat din viața lui Kitty Spencer, dar și impresionantul inel cu diamant, în GALERIA FOTO de mai sus!

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter