Motivul pentru care Viorel Lis nu mai apare în public. Ce probleme are fostul edil al Capitalei

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 24 noiembrie 2020, 10:06

A trecut mai bine de un an de când Viorel Lis nu a mai apărut la nicio emisiune televizată. Problemele de sănătate din ultimii ani și vârsta înaintată – 76 de ani -, îl țin pe fostul edil al Capitalei departe de lumina refelctoarelor.

Citeşte şi: Oana Lis făcea naveta „la ocazie” din Caracal. Ce a dezvăluit vedeta

Atacurile cerebrale suferite de Viorel Lis l-au făcut să nu mai poată articula bine cuvintele și să să obosească foarte repede când se deplasează. Oana Lis i-a fost mereu alături și are și acum grijă de el. Oana a vorbit recent despre situația în care se află Viorel Lis și spune că îi este frică, din pricina pandemiei, să-l ducă la doctor , deși are nevoie de atenția medicilor.

Citește gratuit ediția de noiembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Lucrurile au venit progresiv. A avut mici atacuri cerebrale de-a lungul timpului. Ultimul a fost acum cam un an de zile. Au rămas anumite urmări. Viorel nu a mai apărut la televizor cam de un an de zile, pentru că nu poate să vorbească foarte mult timp. După mult timp are anumite probleme de articulare a cuvintelor, obosește. Nu a mai putut să se interneze la spital. Ne-a fost teamă din cauza COVID-ului. Mergem la particular, dar și aici cu grijă. E o perioadă foarte grea. (…) Eu am închiriat cabinetul de psiholog, avem clienți online”, a spus Oana Lis, potrivit antenastars.ro.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter