Motivul pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea Prințului Philip

De Elisabeta Cosmescu, pe Ultimul update Joi, 15 aprilie 2021, 13:10

Ducesa de Sussex, Meghan Markle a decis să rămână în America, în Montecito, în timp ce soțul ei, Prințul Harry, se află deja în Anglia, la Londra pentru a participa la înmormântarea bunicului său, Prințului Philip. Acesta a încetat din viață vineri, 9 aprilie și urmează să fie înmormântat duminică, 17 aprilie, slujba având loc la capela Sfântului Gheorghe de la Castelul Windsor, au anunțat mai multe surse de la Palatul Buckingham.

Se pare că acum știm adevăratul motiv pentru care Ducesa de Sussex nu a plecat în Marea Britanie alături de Prințul Harry. Meghan Markle nu participă la funeraliile Prințului Philip, deoarece „nu vrea să fie în centrul atenției”, afirmă prieteni apropiați ai vedetei.

Săptămânile trecute, oficialii Palatului Buckingham au afirmat că Ducesa de Sussex a decis să rămână în SUA după ce a fost sfătuită de doctorul ei să nu călătorească, având în vedere că este însărcinată.

Totuși, apropiații Ducesei spun că ar fi avut “o legătură specială și ea l-a adorat pe Prințul Philip”. Mai mult, aceștia au declarat pentru The Sun că “Meghan este foarte preocupată acum de starea lui Prințului Harry, oferindu-i tot suportul de care are nevoie.” Legat de funeralii, sursele au adaugat că “Harry și-a luat singur decizia de a pleca la Londra și de a participa la înmormântare.”

Citește și:

De ce este îngrijorat Prințul Harry pentru Meghan Markle
Prințul Philip, acuzat în repetate rânduri că a înșelat-o pe Regina Elisabeta a II-a
De ce nu are fiul lui Meghan Markle titlu regal. Culoarea pielii lui NU a contat pentru familia regală
Meghan Markle a vorbit despre prima ei întâlnire cu Regina Elisabeta a II-a

„Meghan mărturisește că în aceste vremuri familia ar trebui să se reunească și să lase diferențele deoparte.”

Un prieten de-al Ducesei a adăugat într-un interviu difuzat că: „Meghan Markle este dispusă să uite și să ierte cele întâmplate, mergând mai departe la îndemnului lui Harry.” El ar mai fi spus că “Doria a insistat ca Meghan să rămână în urmă și să-l susțină pe Harry de la depărtare.”

“La fel ca Harry, Doria este foarte protectoare față de Meghan și nu ar vrea să o vadă punându-și propria sănătate în pericol. Stresul este ultimul lucru de care Meghan are nevoie acum.”

„Indiferent ce decizie ar fi luat, de a participa sau nu la înmormântarea prințului Philip, Meghan nu ar fi avut cum să schimbe părerea Reginei despre ea. Regina a declarat că înțelege absența Ducesei de Sussex la funeralii și că îi oferă tot sprijinul, încurajând-o să facă tot ce îi stă în putere să se protejeze, având în vedere că este însărcinată. Meghan a mai spus că aceasta va fi un moment prielnic ca Henry să repare relația cu fratele și tatăl său. Ea nu trebuie să fie acolo pentru asta.”

La înmormântarea Prințului Philip vor participa un grup restrând de oameni. Din cauza restricțiilor pentru combaterea pandemiei de Covid-19, vor fi prezenți doar 30 de persoane. La ceremonie vor putea participa doar membrii apropiați ai familiei, în timp ce strănepoții Reginei ar putea rămâne acasă, relatează The Sun.

Foto: profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter