Motivul pentru care Liviu Teodorescu a refuzat să cânte la concerte de Crăciun

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 03 ianuarie 2019, 12:46

Liviu Teodorescu a avut un an plin, cu multe concerte, interviuri și evenimente, dar a făcut față cu brio și are mai mulți fani ca oricând. Nu este de mirare că a primit și încă mai primește oferte pentru zilele de Sărbătoare. Foarte mulți l-ar vrea pe scenă în seara de Ajun sau în zilele de Crăciun, însă Liviu a refuzat orice ofertă primită.

Dacă mulți artiști profită de perioada Sărbătorilor ca să strângă cât mai mulți bani din concerte, Liviu Teodorescu a preferat să refuze toate ofertele primite pentru zilele de Crăciun. Motivul? Liviu vrea să petreacă Sărbătorile acasă, alături de mama lui. Tatăl lui îi este și tour manager, așa că petrec oricum destul timp împreună, dar cu mama și fratele lui nu are ocazia să se vadă foarte des. Liviu spune că îi e dor de mama lui și că abia așteaptă să petreacă alături de ea câteva zile. Artistul are o relație specială și cu fratele lui, Mihai.

„Familia este foarte importantă pentru mine, ei sunt cei care m-au sprijinit și susținut mereu, indiferent de situație. Crăciunul este sărbătoare importantă, este ocazie specială în care momentele frumoase trebuie împărtășite cu familia. Am hotărât ca în seara de Crăciun să fiu alături de ai mei, să ne bucurăm împreună de cadouri și de preparatele pe care mama le face în fiecare an cu atât drag, pentru noi”, a declarat Liviu pentru Libertatea.ro.

Motivul pentru care Liviu Teodorescu a refuzat să cânte la concerte de Crăciun

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter