Motivul despărțirii dintre Andreea Bălan și George Burcea: „I-a spus că nu o iubește”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 03 martie 2020, 16:40
Andreea Bălan și George Burcea nu mai au, se pare, nicio șansă de împăcare și spunem asta în consecința numeroaselor semnale date de actor, dar și ca urmare a faptului că artista a recunoscut despărțirea.

Andreea Bălan și George Burcea erau unul dintre cele mai frumoase și apreciate cupluri din showbizz-ul autohton, iar vestea despărțirii lor a luat prin surprindere pe toată lumea. Actorul s-a mutat la un prieten, părăsind casa unde locuia cu Andreea și cele două fetițe, între timp fiind și prins la volan sub influența drogurilor. Conform ultimelor informații venite din partea Poliției, George Burcea consumase cocaină în momentul în care a fost prins și s-a ales cu dosar penal.

Nici Andreea Bălan și nici George Burcea nu au explicat întocmai care este motivul care-i împinge către divorț, însă surse din anturajul lor susțin că situația este clară: George Burcea i-a spus Andreei Bălan că nu o mai iubește și că nu mai vrea să aibă familie, iar acest aspect nu face altceva decât să confirme și să întărească declarația artistei de zilele trecute, în care a susținut că nu ea este vinovată, ci soțul său nu-și mai dorește familia:”Discuțiile dintre Andreea Bălan și George Burcea au fost extrem de tensionate, chiar dacă nu a mai devenit agresiv verbal cu ea. Dar i-a spus că nu o iubește, că nu o mai vrea. Și i-a spus-o foarte dur, nu a menajat-o deloc” – au transmis persoane din anturajul celor doi pentru wowbizz.ro.

Citește și – George Burcea, primul mesaj după ce s-a spus că divorțează: „Învățați să apreciați…”

Andreea Bălan și George Burcea au împreună două fetițe, pe Clara și Ella, iar în galeria foto de mai sus poți să vezi imagini cu cei patru din vremea în care erau uniți într-o familie! 

Citește și – Tatăl lui George Burcea îi ține partea Andreei Bălan și recunoaște: „Ei aveau de mult probleme”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter