Monica Tatoiu, despre greșelile adolescenței: „Am plecat cu bărbați care nu erau de teapa mea”

De Mădălina Manole, pe
Monica Tatoiu este o femeie surprinzător de sinceră și nu evită să răspundă la întrebări iscoditoare sau să se ferească de adevăr, chiar și atunci când acesta nu este cel mai bun aliat.

Monica Tatoiu, în vârstă de 62 de ani, este o femeie de afaceri de succes, cu doctorat în matematică, însă în perioada adolescenței aceasta era mai degrabă un copil problemă decât un copil model. Vedeta a recunoscut că era rebelă și făcea ceea ce-i plăcea fără a se gândi prea mult la consecințe, motiv pentru care nu de puține ori a fost pusă la punct de tatăl său care era nevoit să apeleze la violență fizică. Totodată, Monica Tatoiu a explicat de ce nu a funcționat prima sa căsătorie: „Am fugit de acasă. Am plecat cu bărbați care nu erau de teapa mea. Am băut, am fumat la 16-17 ani. Urât! (…) Întâi m-a bătut, m-a pedepsit (n.r tatăl ei). M-am căsătorit îmediat. Aveam 22 de ani. Era o diferența foarte mare de vârsta, 10 ani. Mariajul a durat 3 luni”, – a dezvăluit  Monica Tatoiu în emisiunea „Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

Monica Tatoiu a sărbătorit luna aceasta 30 de ani de căsătorie alături de Victor Tatoiu, ocazie cu care cei doi și-au reînnoit jurămintele. Monica și soțul său au împreună un băiat pe nume Victor Tatoiu, în vârstă de 24 de ani, care studiază în străinătate.

Citește și – Ozana Barabancea, la un pas să-și piardă fiica

Citește și – Smiley a publicat o imagine de doliu și a plecat la Muntele Athos

Sursă foto: Facebook, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter