Monica Roșu a dezvăluit numele fiicei sale! Este de origine arabă

De Adelina Duinea, pe

Luni, 8 februarie 2021, fosta gimnastă Monica Roșu (33 de ani) a devenit mamă pentru prima oară. Monica a născut prin cezariană. „După multe discuții cu doamna doctor care se ocupă ca totul să fie bine cu noi, am ales cezariana”, spunea cu doar câteva zile înainte de a naște.

Monica Roșu a dezvăluit numele fiicei sale! Este de origine arabă

Despre sarcină, sportiva a mai adăugat atunci: „Am avut o sarcină super ușoară. Fără grețuri și alte probleme specifice sarcinii”. Când a fost întrebată de nume, sportiva a adăugat: „Cât despre nume, pot spune doar unul dintre ele, Maria”. Ulterior, răspunzând unui alt urmăritor, a completat:

„Da, avem și un nume românesc care reprezintă luna în care am rămas însărcinată”. Fiindcă a rămas însărcinată în luna mai, am bănuit că numele fiicei sale ar putea fi Maia/Maya sau chiar Elena, pe 21 mai fiind sărbătoriți Sfinții Constantin și Elena.

Cu toate acestea, micuța va purta un nume care nu este nici românesc, nici reprezentativ lunii mai. „Toată lumea mă întreabă ce nume am ales, încă nu l-am spus. După lungi dezbateri și căutări am ales, cred eu, potrivit. Bebelina noastră se numește Alia Maria.

Înseamnă foarte multe: nobil, sublim, gingaș și frumos. Este un nume de origine arabă, dar este fix pe suflețelul ei”, a dezvăluit sportiva. În septembrie 2020, Monica a vorbit prima oară despre sarcină: „Undeva în mai s-a întâmplat fericitul eveniment. Ne întorsesem de la mare. Aveam așa niște senzații destul de ciudate.

Ba eram happy, ba mă durea burtica. Am avut un moment de febră. Am zis că ceva nu este în regulă. Eu nu făceam febră. Durerile de burtă și de spate existau, dar în rest nimic. Am ajuns acasă.

Prima imagine cu Monica Roșu și cu fiica ei Alia Maria o găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Mi-aduc aminte că eram la spălătorie. Mă oprisem să spăl mașina și am zis să intru într-o farmacie de lângă să iau un test. Când am ajuns acasă, Vlad m-a văzut cu testul. Nu mai puteam să-i spun că e doar așa, să-l am în baie.

L-am făcut și am văzut cele două liniuțe. Au apărut aproape instant. Nu mai scoteam niciun sunet și m-a întrebat ce s-a întâmplat. M-am dus cu testul în living. Amândoi ne-am înroșit. Așa am aflat. Nu am putut să pregătesc nimic”.

Foto: Instagram

Citește și:

Fiica cea mare a fostului principe Nicolae a împlinit 5 ani. Cum arată Iris Anna, fetița pe care a recunoscut-o în 2019

Speak s-a dezbrăcat de inhibiții și a vorbit despre filmele pentru adulți. Pe ce sumă s-ar săruta cu un bărbat

Pe cine preferă Andreea Marin dintre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pîrva?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter