Momente de panică pentru Viviana Sposub la „Ferma”. A fost nevoie de intervenția medicului

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 09 octombrie 2020, 12:21
Viviana Sposub a trecut prin momente grele în cadrul show-ului „Ferma” de la Pro TV! Prezentatoarea TV a făcut un atac de panică și a fost nevoia de intervenția echipei medicale pentru a o calma. 

Viviana Sposub a trăit clipe de coșmar la filmările de la „Ferma”. Pe o ploaie torențială, într-o casă improvizată în pădure, în care mirosea a mucegai, vedeta a făcut un atac de panică.

Citește online gratuit numărul de octombrie al revistei Unica

„Mă simt închisă în locul ăsta. N-am aer”, i-a spus Viviana, în timp ce tremura și plângea, colegului său din echipa bandiților, Gabriel Toader. Acesta a încercat să o liniștească, dar cum nu a reușit, a chemat echipa medicală.

„Trimiteţi repede medicul, vă rog, că se sufocă Viviana, are un atac de panică”, a spus Gabriel.

Citește și: George Burcea, despre Viviana Sposub: „Nu este o fată de rănit. Este nevoie să o iubești și să o protejezi”

Medicul a intervenit rapid și a găsit-o pe vedetă într-o stare de panică. Aceasta simțea că se sufocă, încerca să respire, dar simțea că nu poate, tremura, nu mai putea să-și miște degetele și plângea de teamă. Viviana a urmat indicațiile specialistului și după 20 de minute a reușit să-și revină.

Și George Burcea, cel pe care Vivina Sposub l-a sărutat și îmbrățișat cu pasiune la revenirea în fermă, a suferit un accident destul de serios. Acesta a căzut de la înălțime și era pe punctul să-și fractureze gâtul. Incidentul i-a cauzat mari probleme cu spatele și asta a dus la eliminarea lui din concurs, deși multă lume era convinsă că ar fi marele câștigător.

Sursă foto: Instagram, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter