Modelul Romee Strijd a născut! Prima imagine cu bebelușul

De Adelina Duinea, pe

Modelul Romee Strijd (25 de ani) a dat naștere primului ei copil, o fiică, Mint Van Leeuwen. „Mint van Leeuwen ~ mă simt atât de binecuvântată să te țin în sfârșit în brațe! 💕 Te iubim atât de mult!!”, a scris modelul în descrierea primei imagini alături de micuță.

Modelul Romee Strijd a născut! Prima imagine cu bebelușul

În urmă cu doi ani, Romee a fost diagnosticată sindromul ovarelor polichistice. „Am fost devastată, visul meu cel mai mare fiind acela de a deveni mamă și de a întemeia o familie alături de soțul meu, Laurens van Leeuwen.

Îmi era atât de frică că nu voi putea rămâne însărcinată. Din cauza acestei boli, este foarte dificil să rămâi însărcinată în mod natural”, mărturisea modelul înainte de a rămâne însărcinată.

Potrivit ei, sindromul ovarelor polichistice ar fi fost cauzat de stres. „Din punct de vedere mental nu m-am simțit niciodată stresată.

Probabil din cauza călătoriilor, a joburilor prea multe, a mâncatului mereu cu restricții și a antrenamentelor prea intense, corpul meu a fost supus unei presiuni prea mari”, mai spunea în trecut modelul.

Timp de 7 ani, Romee nu a avut menstruație. Ulterior, modelul a renunțat la antrenamentele epuizante, și-a redus restricțiile alimentare, a avut grijă de ea și de corpul ei iar, de câte ori a simțit nevoia de o pauză, nu a ezitat să o ia.

„Am încercat să iau și suplimente naturale, am făcut și acupunctură și ne-am luat o casă în Olanda ca să petrecem mai mult timp în familie și să nu mai fim mereu pe drumuri”, a mai dezvăluit modelul.

Acum Romee și-a văzut visul devenind realitate. Prima imagine cu modelul și cu fiica ei o găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Foto: Instagram

Citește și:

Actrița Dulce Maria din telenovela „Rebelde” a născut. Prima imagine cu bebelușul

După primul ei născut, o mamă a pierdut 27 de sarcini: „Este frustrant și dureros”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter