Mihai Constantinescu, probleme de sănătate. Și-a anulat două concerte

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 18 martie 2019, 13:11
Mihai Constantinescu are, se pare, probleme de sănătate mai grave decât lasă acesta să se înțeleagă. Îndrăgitul artist a ajuns în urmă cu două săptămâni la spital, iar acum și-a anulat două concerte.

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, se află în continuare într-o stare delicată de sănătate. Artistul se confruntă cu probleme cardiovasculare și tensiune oscilantă și este în pauză de efort. Acesta a lipsit joi de la un spectacol caritabil care a avut loc la Sala Radio, unde trebuia să urce pe scenă pentru un coleg de breaslă a cărui casă a ars complet într-un incendiu, și nu a urcat pe scenă nici în weekend, la petrecerea privată unde promisese că va întreține atmosfera, relatează Libertatea.

Mihai Constantinescu a fost operat pe cord în anul 2017, după ce, în urmă cu 12 ani, i-au fost montate valve biologice. De asemenea, anul trecut a fost internat de urgență din cauza acelorași probleme de sănătate pe care le are cu inima. Punctăm că
Mihai Constantinescu suferă de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie și insuficiență respiratorie.

Mihai Constantinescu şi Simona Secrier, sotia sa

Mihai Constantinescu şi Simona Secrier, partenera sa de viață, au decis, după 22 de ani de relaţie, să facă pasul cel mare şi în 2017 s-au căsătorit în secret, în cadrul unui eveniment intim şi discret. Mihai Constantinescu s-a iubit în tinerețe și cu colega sa de scenă, Anastasia Lazariuc, o iubire care a condus la destrămarea căsniciei sale cu Mihaela Constantinescu şi care, se pare, s-ar fi sfârşit tot din cauza infidelităţilor cântăreţului.

Sursă foto: Arhivă, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter