Mihai Albu, acuzații dure la adresa fostei soții, Iulia Albu: “I-a spus copilului că sunt infectat, că sunt în pericol”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 14 mai 2020, 19:21
Scandalul dintre Iulia Albu și fostul său soț este departe de a fi încheiat. După ce Mihai Albu s-a plâns în mediul online că nu este lăsat să-și viziteze fetița, pe Mikaela, Iulia Albu a negat totul și a susținut că ea însăși l-a rugat să vină în vizită.

Mihai Albu a făcut acum noi dezvăluiri despre situația în care se află: “Următoarea dată când va trebui să-mi văd copilul și nu va accepta este clar că voi chema poliția. Eu m-am ferit de expunerea asta publică, am fost tolerant, dar după două luni deja nu mai puteam. Mika mi-a zis să ne vedem în august, dar ea nu avea de unde să știe ce se întâmplă, ci de la maică-sa, de la ce aude în casă.

E ușor să manipulezi un copil de 10 ani. Copilul ar fi trebuit să petreacă 4 weekenduri cu mine, toate au fost sărite. I-a spus copilului că sunt infectat, că sunt un pericol. Mi-a zis fata să nu vin la ea pentru că merg la muncă, m-a certat Mika pentru că merg la serviciu și mă întâlnesc cu angajații, pentru că așa i-a spus maică-sa. Eu, în perioada asta, nu am intrat în contact cu nici un angajat, i-am trimis în șomaj tehnic, mergeam la atelier pentru facturi și alte lucruri. Nu era nimeni acolo.

Nu mi-aș expune nici mama de 92 de ani care locuiește cu mine. Fata mi-a zis că i-a spus maică-sa că sunt infectat. Vorbesc foarte greu cu fata, pentru că are numărul meu restricționat. Trebuie să o sun pe Iulia și apoi pot să vorbesc cu ea, mă sună fata la o zi distanță. Practic, revine copilul după o zi.

Citește și – Cum arată Alexandru, băiețelul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică

Eu am weekendurile 1 și 3 pe lună. Lasă-mă să îmi văd copilul, dar nu așa. Nu am zis o clipă că nu este o mamă bună, că este o mamă rea, departe de mine acest gând. Eu nu cer mila nimănui, nu ceream mila oamenilor ca să îmi văd copilul. Mi-am văzut copilul în fața blocului o oră și jumătate. Încearcă să mă discrediteze pe mine, însă oamenii i-au atras atenția“, – a declarat Mihai Albu pentru Cancan.ro.

Citește și Iulia Albu, mesaj dur la adresa fostului soț, Mihai Albu: „Nu faci decât să te îngropi singur”

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter