Mihai Albu a mers cu Poliția acasă la Iulia Albu pentru a-și vizita fiica

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 16 iunie 2020, 14:50
Mihai Albu continuă scandalul cu fosta soție, Iulia Albu. Creatorul de încălțămInte susține în continuare că nu este lăsat să-și viziteze fiica, pe Mikaela.

Mihai Albu susține într-o postare pe contul său de Facebook că a fost nevoit să apeleze la un avocat și la Poliție pentru a-și vedea fiica: „Pentru corecta informare și din cauza faptului că la descinderea cu Poliția au fost mulți martori și mai mult ca sigur vor apărea reacții, am ales să fac urmatoarele precizări.

Nu mi-aș fi dorit să ajung în situația în care sunt obligat să recurg la organele penale competente prin formularea unei plângeri penale împotriva mamei fiicei mele pentru nerespectarea repetată a Hotărârii Judecătorești privind programul meu de vizită cu Mikaela.

Avocata mea are in lucru această plângere penală și sper ca măcar în ultimul ceas mama Mikaelei să realizeze că prima persoană care are de suferit prin această atitudine este chiar fiica noastră. O Hotărâre Judecatorească trebuie respectată și nu in ultimul rând, interesul superior al minorului”, – a scris Mihai Albu pe contul de socializare.

Citește și Anda Adam vorbește despre divorț: „Nu-i ușor să stai cu mine sau lângă mine”

Iulia Albu, pe de altă parte, a declarat în repetate rânduri că nu i-a interzis niciodată fostului soț să își vadă fetița. Legat de incidentul în cauză, fashion editorul susține că nu era acasă la momentul respectiv.

Citește și – Delia face dezvăluiri despre relația cu soțul său. Cum au făcut față izolării la domiciliu

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter