Mihaela Rădulescu, la un pas de despărțire: “Era să mă părăsească Felix“

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 23 noiembrie 2022, 18:07
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună din 2014 și se bucură de o relație perfectă. Cei doi par făcuți unul pentru celălalt și se înțeleg de minune, însă lucrurile nu au fost dintotdeauna roz. Până s-au cunoscut pe îndelete, cei doi au avut parte și de conflicte serioase.

Mihaela Rădulescu a dezvăluit că a fost la un pas de despărțire din cauza unui motiv banal. Vedeta a dorit să-i facă o surpiză iubitului său și i-a pregătit o prăjitură, însă mare i-a fost mirarea că acesta a declanșat un adevărat scandal, țipând la ea pentru că și-a permis să-i gătească: “ De la asta era să mă părăsească Felix. Nu era din vina prăjiturii. Era pentru că nu i-am zis că mă apuc de gătit. El este genul acela care, dacă îi atingi lucrurile din casă și nu i le pui la loc, s-a terminat… M-am apucat de gătit eu în casa lui, fără să cer permisiunea, că era omul plecat și am zis că-i fac și eu o surpriză.

Mamă, și când a venit ăla și a simțit miros de mâncare, în loc să facă fața aia de bărbat fericit că i-a gătit femeia, a început să țipe la mine: „Ce faci, mă, acolo? Ce-i cu mirosul ăsta? Ai luat alea din bucătărie? Ai gătit în vasele mele?’. El nu gătise niciodată și nici nu mai locuise cu vreo femeie în casă”, – a dezvăluit Mihaela Rădulescu la Pro Tv.

Vezi imagini cu Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter