Mihaela Rădulescu, ipostaze inedite: a filmat în Irak. Vezi pozele!

De Unica.ro, pe

Mihaela Radulescu poate să fie strălucitoare ca o divă de la Hollywood pe covorul roşu, dar poate să trăiască şi în condiţii vitrege. Iată poze inedite cu vedeta în rol de operator video, în Irak.
Mihaela Rădulescu a vrut să le demonstreze fanilor de pe Facebook că poate trăi şi altfel decât în lux, că poate călători şi altfel decât la business class, că poate îmbrăca şi altceva decât rochii glam.
Ea a postat câteva imagini în care o putem admira în uniformă militară, cu o bandană pe cap, ţinând pe umăr o cameră de luat vederi. Pozele au fost făcute în Irak, unde Mihaela a realizat un film despre viaţa soldaţilor români, film pentru care a primit şi un premiu APTR.
mihaela radulescu in irak
Am zburat 14 ore până-n Afganistan cu Hercules-ul care n-are nici măcar toaletă pentru femei, am fost în Irak, unde am trăit 12 zile exact ca soldaţii, fără să mă plâng şi fără să cer vreun tratament special„, a povestit Mihaela pe Facebook, întrebându-se dacă cei care o critică au făcut vreodată sacrificii sau au trecut vreodată pe lângă moarte.
Oare ăştia ştiu ce-i aia pasiune pentru munca ta ? Oare ăştia au părinţi care să le zâmbească mândri de ce au realizat ei? Oare ăştia ce povestesc, când îi întreabă cineva ce chestii grozave au făcut în viaţa lor?!„, a continuat vedeta, după care a adăugat, amuzată: „Mânca-mi-aş gura mea de divă, că am strâns tare multe poveşti în bocanci şi cizme de cauciuc…„.
mihaela radulescu in irak

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter