Mihaela Rădulescu dezvăluie adevăratul motiv pentru care a divorțat de Elan Schwartzenberg

De Oana Savin, pe
La 10 ani de la divorțul de omul de afaceri Elan Schwartzenberg, Mihaela Rădulescu a decis să spună tot adevărul și a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să facă acest pas.

Nu vreau să intru în detalii, întotdeauna am sperat că dacă sunt discretă și doamnă, cei din jur vor înțelege și vor proceda la fel. Dar vin în premieră și spun că soțul meu a greșit lamentabil și nu am mai putut să reconstruiesc afectiv nimic pe un soclu putred. Și spun asta după ce timp de 7-8 luni toată lumea m-a arătat pe mine cu degetul și a comentat numai pe lângă subiect și foarte departe de adevăr”, a declarat Rădulescu pentru Cotidianul.

Vedeta susține că este doar o altă „femeie înșelată de un milionar care a uitat de unde a plecat” și refuză să dezvăluine numele femeilor cu care a fost înșelată.

Citește și: Ce crede Corina Caragea despre Mihaela Rădulescu

Sunt încă o femeie înșelată de un milionar care a uitat de unde a plecat și ce familie frumoasă are, nimic nou sub soarele dâmbovițean. Am încă eleganța de a nu rosti numele femeilor care au trecut prin sufrageria mea în calitate de doamne și s-au oprit în dormitoare de hotel cu soțul în calitate de curve. Le mai las puțin să se perpelească, îmi place să mă distrez cu mintea lor, mai ales când poza lor socială e una așa <>”, a mai spus Mihaela.

Citește și: Cum arăta Mihaela Rădulescu în copilărie

Ce-mi doresc pentru mine și copilul meu e o chestiune personală, nu simt nevoia să mărturisesc nimic. Dar, pentru că sunt un om atât de corect și de muncitor, mi se vor împlini și de data asta visurile, iar când voi întoarce capul voi vedea aceeași cohortă de bârfitoare, de complexați, de proști și ticăloși care nu vor evolua cu nimic și nu vor câștiga nimic în plus în viața lor. O să le zâmbesc, ca și până acum, și mă voi duce mai departe în drumul meu, înconjurată de lumea frumoasă și deșteaptă în care-mi place să trăiesc și preocupată strict de lucrurile simple și importante din viață”, a precizat vedeta.

Mihaela Rădulescu și Elan Schwartzenberg au divorțat în anul 2008, după patru ani de căsnicie și 10 ani de relație. Cei doi au împreună un băiat, Ayan, care locuiește cu mama sa.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter