Mihaela Rădulescu, anunț surprinzător pe Instagram. Ce pune la cale vedeta

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 29 iunie 2021, 12:55

Mihaela Rădulescu (51 de ani) pregătește o surpriză de proporții fanilor. Vedeta de televiziune a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care dă de înțeles că se reîntoarce la Pro TV. De data aceasta, Mihaela ar avea în plan să participe în ediția din toamnă a show-ului „Masked Singer România”.

„Secret mission #coming soon (n.r. – Misiune secretă, în curând) #tv @protv_romania #work #yellowcode #brightside #cantwait –  #secretmission #gameon”, a scris Mihaela Rădulescu pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare îmbrăcată într-o rochie galbenă, fără a-și dezvălui în totalitate chipul. Postarea Mihaelei Rădulescu a adunat câteva mii de aprecieri din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online. Vedeta a primit un „Like” și din partea Andrei, fosta colegă de la „Românii au talent”.

 

Filmările pentru noul sezon „Masked Singer România” au început deja, iar printre vedetele care se vor ascunde în spatele măștilor se numără, potrivit click.ro, Narcis Ianău (fost concurent la „Românii au talent”), Dragoș Roșu (component al baletului „Dansez pentru tine”) și Pavel Bartoș, pe post de prezentator.

Citeşte şi: Cât costă un machiaj realizat de iubita lui Pepe, Yasmine Ody

Citeşte şi: Cadoul impresionat făcut de Smiley și Gina Pistol pentru micuța Josephine

Citeşte şi: Ben Affleck ar vrea să o ceară de soție pe Jennifer Lopez de ziua ei

Citeşte şi: Prințul Charles a fost investigat pentru moartea Prințesei Diana

Mihaela Rădulescu, despre relația cu Felix

Mihaela Rădulescu, anunț surprinzător pe Instagram. Ce pune la cale vedeta

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de aproape 6 ani și au o relație minunată. Mihaela povestea în urmă cu câteva luni că își dorește ca povestea lor de dragoste să nu se schimbe în vreun fel, ci să rămână la fel de sinceră și frumoasă precum era la început.

„Nu vrem să evolueze (n.r. – relația). Vrem să o ținem exact ca la început și nu vrem să umblăm la ea! Știu că așteptările altora sunt de alte culori, dar pe mine viața m-a învățat să pictez cu ce-mi place”, mărturisea vedeta de televiziune pentru Unica, în toamna anului trecut. Mihaela mai spunea atunci că relația dintre ea și Felix este cel mai risc pe care și l-a asumat vreodată: „Este un om care-și poate pierde viața în orice zi, într-o banală zi de muncă a lui care înseamnă doar sport extrem și lucruri periculoase, cum puțini oameni pe planetă practică.”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter