Michelle Obama, dans provocator și senzual pe scenă

De Mădălina Manole, pe
Michelle Obama, fosta Primă Doamnă a Americii, a știut întotdeauna să ducă discreția la rang înalt și, chiar dacă a părăsit Casa Albă, aceasta nu a renunțat și la calitățile care au consacrat-o și au făcut-o să fie atât de îndrăgită de popor.

Amabilă, zâmbitoare, empatică și grijulie cu cei din jur, Michelle Obama este în continuare preocupată de educația tinerilor și continuă să organizeze anual evenimentul ”College Signing Day”, eveniment cu ajutorul căruia încearcă să ghideze în carieră cât mai mulți studenți. La ultima ediție, aceasta l-a avut invitat pe Jussie Smollett, iar artistul a profitat de moment și a invitat-o să i se alăture pe scenă pentru un scurt dans. Acela a fost momentul când fosta Primă Doamnă s-a dezlănțuit pentru câteva momente și, lăsându-se ghidată de ritmul muzical, dar și de pasiunea sa pentru dans, a dat frâu unor mișcări lascive, apreciate de cei aproximativ 8000 de tineri prezenți.

Secvența a fost filmată și a fost încărcată pe pagina de Twitter a artistului, cu mesajul: ”Un mic dans cu Michelle Obama. A fost o săptămână bună până acum. Îi mulțumesc doamnei Obama pentru că a fost atât de drăguță și cu picioarele pe pământ. Mândru de cei 8000 de copii care au venit la aces eveniment”.

Citește și Scarlett Johansson și-a prezentat noul iubit în public

Citește și – Primul iubit al lui Meghan Markle face dezvăluiri despre viitoarea Ducesă de Sussex

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter