Michael Jackson a fost castrat chimic de tatăl său pentru a-și menține vocea înaltă

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 10 iulie 2018, 12:22
Michael Jackson a fost castrat chimic de tatăl său pentru a-și menține vocea înaltă, aceasta este ipoteza lansată în trecut de doctorul regretatului artist și readusă în actualitate odată cu moartea lui Joe Jackson, tatăl superstarului.

Conrad Murray, fostul doctor al lui Michael Jackson, susține că artistul ar fi fost castrat chimic de tatăl său cu scopul de a-și menține vocea înaltă, iar ipoteza a fost susținută și de o serie de experți care doar astfel au putut explica de ce cântărețul avea o voce atât de specială.

După moartea lui Joe Jackson, tatăl lui Michael Jackson, de luna trecută, Conrad Murray a făcut mai multe declarații controversate despre acesta: „Joe Jackson a fost cel mai rău tată din istorie. Cruzimea la care a fost expus Michael a fost provocată de tatăl lui. Faptul că a fost castrat chimic pentru a-și menține vocea înaltă este un lucru inimaginabil”, – a declarat fostul medic al starului.

Joe Jackson a jucat un rol important în succesul de care s-a bucurat în anii 1960 trupa The Jackson 5, dar și ulterior Michael şi Janet Jackson. Acestea și-a antrenat copiii de mici să cânte și să danseze și este bine cunoscut faptul că a fost dur, critic și extrem de sever cu aceștia, i-a agresat și i-a abuzat fizic, obligându-i să muncească până la epuizare.

Amintim că Murray Conrad a fost găsit vinovat pentru ucidere din neglijenţă, acesta dându-i lui Michael Jackson o supradoză de anestezice care i-a fost fatală, cu atât mai mult cu cât artistul o combinase cu mai multe sedative. Medicul a fost condamnat la patru ani de închisoare. Michael  Jackson a murit pe 25 iunie 2009,  la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac.

Citește și – Îi știi din telenovele, iar în viața reală sunt soț și soție. Cum arată astăzi Mayrin Villanueva și Eduardo Santamarina

Citește și – Primele imagini de la botezul Prințului Louis. Kate Middleton radiază de fericire!

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter