Mesajul transmis de regina Elisabeta a II-a și familia regală britanică după ce Meghan Markle a născut o fetiță

De Unica.ro, pe
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și ceilalți membri ai Casei Regale i-au felicitat pe prinţul Harry şi pe soţia acestuia, Meghan Markle, pentru naşterea fetiţei lor.

După ce prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că pe 4 iunie au devenit din nou părinți, regina Elisabeta a II-a şi membrii familiei regale au transmis că sunt „încântaţi” de naşterea micuței Lilibet-Diana Mountbatten Windsor.

„Regina, prințul de Wales, ducesa de Cornwall și ducele și ducesa de Cambridge au fost informați și sunt încântaţi de vestea naşterii fiicei ducelui şi ducesei de Sussex”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham.

Un mesaj de felicitare a venit şi din partea premierului britanic Boris Johnson: „Multe felicitări ducelui şi ducesei de Sussex pentru naşterea fiicei lor”, a transmis acesta pe rețelele de socializare.

Citește și: Meghan Markle a născut o fetiță! Ce nume deosebit a ales pentru fiica ei

Prințul Harry și Meghan Markle s-au contrazis în acuzațiile de rasism față de familia regală

Ce semnificație a avut rochia purtată de Meghan Markle în interviul pentru Oprah

Ce părere are Prințul Charles despre interviul oferit de Meghan Markle și Prințul Harry

Mesajul transmis de prințul Harry și Meghan Markle la nașterea fetiței lor

Lilibet-Diana Mountbatten Windsor s-a născut vineri, 4 iunie 2021, la un spital din Santa Barbara, California, în jurul orei locale 11:40. Micuța este cel de-al 11-lea strănepot al reginei Elisabeta a II-a și a opta în ordinea succesiunii la tron.

Meghan și Harry au ales pentru micuța lor prenumele Lilibet în onoarea suveranei britanice, acesta fiind numele ei de alint în copilărie. Se pare că prințul Philip era singurul care mai folosea acest diminutiv. Fetița va purta și prenumele Diana, în memoria bunicii sale, prințesa de Wales.

„Lili s-a născut vineri, 4 iunie, la ora 11:40, în îngrijirea de încredere a medicilor și a personalului de la Santa Barbara Cottage Hospital din Santa Barbara, CA. Lili a cântărit 3.4869 kg la naștere. Atât mama, cât și copilul sunt sănătoși și sunt bine și se stabilesc acasă. Lili este numită după străbunica ei, Majestatea Sa Regina, a cărei poreclă de familie este Lilibet.

Al doilea nume, Diana, a fost ales pentru a o onora pe iubita ei bunică, Prințesa de Wales. Lili este al doilea copil al cuplului, care are și un fiu de doi ani pe nume Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Ducele și Ducesa vă mulțumesc pentru dorințele și rugăciunile voastre călduroase și se bucură de acest moment special ca familie”, au spus ducii de Sussex într-un comunicat.

„Pe 4 iunie am fost binecuvântaţi cu venirea pe lume a fiicei noastre, Lili. Ea reprezintă mai mult decât ne-am fi putut imagina şi suntem recunoscători pentru dragostea şi rugăciunile pe care le-am simţit de pe întreg globul. Vă mulţumim pentru bunătatea şi sprijinul vostru în timpul acestui moment foarte special pentru familia noastră”, au mai precizat în comunicatul lor Harry şi Meghan, potrivit archewell.com.

Meghan a pierdut o sarcină în toamna anului 2020

În toamna anului 2020, Meghan Markle a dezvăluit că a pierdut o sarcină: „Știam, în timp ce-mi strângeam primul născut în brațe, că pierdeam al doilea copil”, a scris Meghan într-un articol publicat în New York Times.

A continuat prin a descrie cum și-a privit „soțul cu inima frântă încercând să țină piesele rupte din ea”. Ducesa și-a început articolul emoționant menționând că a simțit o „crampă ascuțită” în timp ce avea grijă de fiul ei Archie.

„Am căzut pe podea cu el în brațele mele, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne liniști. Se simțea contrastul dintre bucuria melodiei și sentimentul meu că ceva nu era în regulă. Câteva ore mai târziu, mă aflam într-un pat de spital, ținându-mi soțul de mână. Am simțit calmitatea palmei lui și i-am sărutat-o.

Era udă din cauza lacrimilor amândurora. Holbându-mă în albul pereților reci, am încercat să-mi imaginez cum ne vom vindeca. Pierderea unui copil reprezintă o durere insuportabilă, experimentată de mulți, dar recunoscută de puțini”, a dezvăluit Meghan Markle.

Sursă foto: Profimedia

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter