Mesajele de încurajare ale artiștilor în timpul crizei coronavirus. Au transmis ce-i determină să stea în casă

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 24 martie 2020, 15:32
Artiștii s-au unit și fiecare a transmis câte un mesaj de susținere și încurajare pentru a depăși cât mai ușor această perioadă de criză provocată de pandemia de coronavirus. Aceștia și-au încurajat fanii să rămână în casă și să aibă grijă de ei și de cei dragi.

Artiștii și creatorii de conținut Global Records au inițiat o campanie de încurajare a statului acasă, #AcasăSuntemBine. Aceștia au transmis care este motivul pentru care fiecare stă acasă în această perioadă și pentru cine fac acest gest deloc ușor. În plus, aceștia fac zilnic live-uri și postări cu lucrurile pe care le fac și care-i pot inspira și pe alții.

Citește și – Lora și Ionuț Ghenu, blocați în Bali: „Vom rămâne aici până expiră viza. Vom avea probleme financiare”

Inna: „Eu stau în casă pentru bunica mea și toți bunicii din lume”

Antonia: „Stau acasă ca să-mi protejez copiii, părinții, dar și pe tine. Noi acasă suntem bine”

Raluka: „Și eu stau în casă. În primul rând pentru mami și pentru tati care sunt cardiaci. Stați și voi în casă că nu stați degeaba. Și noi stăm pentru voi. Tu pentru cine stai în casă?”

Irina Rimes: „Redescoperim bucuria de a sta împreună acasă, de a ne trezi în toiul jocului sau atunci când o zi de curățenie devine o zi de concert live sau atunci când învățăm să stăm pur și simplu. Să stăm împreună. Acasă suntem bine.”

Alina Eremia: „Eu am ales să stau acasă pentru că distanțarea fizică nu înseamnă și distanțare sufletească, înseamnă că ne pasă de cei din jurul nostru”

Selly: „Aleg să stau acasă pentru că sănătatea țării mele este mai importantă decât orice orgoliu sau ambiție profesională, personală. Vă încurajez și pe voi să stați acasă, să fiți responsabili și să ascultați ce zic autoritățile pentru că traversăm o perioadă nemaintâlnită până acum”

Ionuț Rusu: „Eu stau în casă pentru oamenii care se luptă cu nenorocirea asta, mă refer la medici, la polițiști, există o grămadă de oameni care depun eforturi colosale în perioada asta. Așa că haideți să le ușurăm treaba, să respectăm regulile și să stăm în casă. E o sarcină foarte simplă.

Citește și –  Dan Negru, mesaj emoționant în contextul coronavirus: „Nimic din ce știam nu va mai fi la fel”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter