Meghan, nevoită să renunțe la mâncarea preferată. Regina a exclus-o din meniu

De Oana Savin, pe
Unul din preparatele preferate ale ducesei Meghan de Sussex a fost interzis la Palatul Buckingham deoarece regina l-a exclus din meniu.

Nu doar trebuie să se adapteze unor noi reguli, fosta actriță este nevoită acum să facă câteva schimbări și în dieta ei. Asta pentru că sunt anumite mâncăruri ce sunt interzise la palat.

Potrivit bucătarului chef regal Darren McGrady, regina Elisabeta a II-a nu dorește ca unele din preparatele favorite ale noii ducese ce conțin carbohidrați să fie servite la palatul Buckingham.

Citește și: Meghan și Harry s-au sărut în fața publicului la un eveniment caritabil

El a arătat că interzicerea carbohidraților a fost o alegere personală a reginei, care preferă să nu servească orez, paste și cartofi.

Iar pastele sunt unele dintre preferatele lui Meghan.

În 2013, ea a declarat că iubește pastele și fructele de mare și că acestea ar reprezenta cina ideală pentru ea.

Se pare că ducesa a fost nevoită să renunțe și la fructele de mare deoarece, spune McGrady, familia regală nu consumă fructe de mare de teamă să nu facă toxiinfecție alimentară.

Nu vrem ca un membru al familiei regale să aibă reacții severe din cauza unei toxiinfecții, mai ales dacă se află în turneu peste ocean”, a explicat bucătarul pentru The Mirror.

Citește și: Priyanka Chopra și Nick Jonas s-au logodit, după două luni de relație

Conform acestuia, membrii familiei regale britanice nu consumă nici foie gras.

Printre alte reguli pe care Meghan trebuie să le urmeze se numără: nu are voie să voteze, să facă selfie, să dea autografe și trebuie să aibă întotdeauna o ținută neagră la ea în caz că vreun membru al familiei regale moare.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter