Meghan Markle și Prințul Harry se pregătesc să revină în Marea Britanie

De Oana Savin, pe
Prințul Harry și Meghan Markle se pregătesc să revină în Marea Britanie. Nu pentru a-și relua rolurile în cadrul Familiei Regale și nici să locuiască acolo, ci ca să se ocupe de organizațiile caritabile cu care au lucrat și înainte.

Cei doi vor să se întoarcă în Marea Britanie imediat ce restricțiile de zbor, impuse din cauza pandemiei de coronavirus, vor fi ridicate, a afirmat co-autorul cărții „Finding freedom”, Omid Scobie, citat de Daily Mail.

Potrivit acestuia, ducii de Sussex plănuiesc să se implice în activități de voluntariat pe teritoriul Marii Britanii și să păstreze legătura cu organizațiile non-profit cu care au colaborat de-a lungul timpului.

Citește și: Gerard Butler și Morgan Brown s-au despărțit după șase ani și jumătate de relație

„Deși reședința lor va fi în Statele Unite ale Americii, acest lucru nu îi va împiedica să călătorească în Marea Britanie, atât în interes profesional, cât și personal”, a spus Scobie.

Cu toate că regina Elisabeta le-a spus lui Harry și Meghan că ușa „le este deschisă”, co-autorul este de părere că cei doi nu se vor întoarce în Regatul Unit ca membri ai Familiei Regale.

„Acesta este un cuplu care se concentrează pe viitor și se află într-un loc bun în acest moment”, a precizat Omid.

„Marea Britanie va fi întotdeauna importantă pentru ei, dar nu cred că îi vom vedea revenind la vechiul rol”, a mai spus acesta.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Prințul Harry și Meghan Markle.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter