Meghan Markle, primul interviu în calitate de membru al familiei regale

De Oana Dinu, pe
Meghan Markle a acordat primul interviu în calitate de membru al familiei regale britanice, pentru un documentar despre Regina Elisabeta, ce va fi difuzat luna viitoare.

Documentarul „Queen of the World” va oferi o perspectivă unică asupra rolului Majestății Sale la nivel mondial, despre sarcinile succesorilor săi și va pune accent pe Commonwealth (Comunitatea Naţiunilor), pasiunea de-o viață a Reginei, conform DailyMail.

Regina Elisabeta si Printul Charles la Commonwealth

Filmarea realizată de Oxford Films a durat mai bine de un an, iar echipa care a lucrat la ea a primit acces privilegiat din culisele familiei regale, amănunte despre regină, familia sa, personalul și reședințelor lor. Spectatorii vor avea oportunitatea rară de a o vedea pe Regină dincolo de rolul ei n fața întregii lumi.

Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, a acordat un interviu amplu echipei, asemeni soțul ei, prințul Harry, care a fost numit de către monarh, în luna aprilie a acestui an, Ambasador al Tineretului Commonwealth-ului. Acesta a spus că pentru el și Ducesa de Sussex, tinerii din această comunitate sunt o prioritate a activităților publice pe care le desfășoară. Această funcție de conducere a fost cel mai important rol public pe care prințul Harry l-a avut până acum.

Meghan si Harry la Commonwealth

Interviuri au fost, de asemenea, oferite de Prințul Charles, Prințul William, Prințesa Anne și Contesa de Wessex.

Documentarul va mai cuprinde și imagini din arhivele private ale Reginei și ale Ducelui de Edinburgh și vor fi prezentate bijuterii din Colecția Regală.

Producătorii spun că seria va oferi o perspectivă fără precedent asupra primilor ani ai Reginei în calitate de șef al Commonwealth – când avea simboluri celor opt țări brodate pe rochia ei – și cum a reușit să crească numărul lor.

De asemenea, Meghan Markle, în semn de apreciere, a purtat la cununia religioasă din luna mai, un voal lung de cinci metri, bordat cu florile ce decorează drapelele naţionale ale celor 53 de ţări ce fac parte acum din Commonwealth.

Meghan Markle, primul interviu în calitate de membru al familiei regale

Pentru admiratorii cuplului regal, Harry – Meghan, în luna octombrie se va deschide o expoziție inedită, cu ținutele pe care cei doi le-au purta în ziua nunții lor.

Citește și: 

O tânără a vrut să angajeze ca make-up artist, dar a fost păcălită să se mărite

Serena Williams, ținută de senzație la US Open

Sursă foto: Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter