Meghan Markle, prima apariție TV după interviul cu Oprah

De Adelina Duinea, pe

Meghan Markle (39 de ani) se află în ultimul trimestru al celei de-a doua sarcini. Fosta actriță și Prințul Harry (36 de ani) mai au un fiu, Archie Harrison, care a împlinit 2 ani pe 6 mai 2021.

Două zile mai târziu, pe 8 mai, Meghan a apărut pentru prima dată într-un program TV după interviul controversat oferit jurnalistei Oprah Winfrey (67 de ani). La începutul anului 2020, Meghan și Harry au anunțat că își doresc să se retragă din rolul de membri seniori ai familiei regale.

În interviul cu Oprah, perechea a dezvăluit care au fost motivele din spatele retragerii lor. Ca o consecință a retragerii, perechea a încetat să mai beneficieze de securitate și finanțare din partea Casei Regale. Mai mult decât atât, perechea și-a pierdut și titlurile regale.

Meghan Markle, prima apariție TV după interviul cu Oprah

În cadrul concertului VAX Live: The Concert to Reunite the World, menit să încurajeze americanii și nu numai să se vaccineze anti-COVID-19, Meghan a vorbit despre cum își doresc ea și Harry să-și crească fiica.

„Atât eu, cât și soțul meu suntem nerăbdători să ne cunoaștem fetița. Este un sentiment de bucurie pe care-l împărtășim cu milioane de familii din întreaga lume. Când ne gândim la ea, ne gândit la toate tinerele femei și adolescente de pe glob cărora trebuie să li se ofere abilitățile și susținerea pentru a ne conduce”, a spus Meghan.

„Felul în care ne vor conduce în viitor depinde de deciziile pe care le luăm și de acțiunile pe care le întreprindem în acest moment pentru a ne ajuta să obținem o zi de mâine de succes în care să existe echitate și compasiune”, a continuat.

Meghan a fost filmată în grădina propriei locuințe, purtând o rochie-cămașă semnată Carolina Herrera. Piesa vestimentară de culoare roz închis a avut un imprimeu floral roz pudrat. Fotografii găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Citește și:

Prințul Harry și Meghan Markle s-au contrazis în acuzațiile de rasism față de familia regală

I-a confiscat Familia Regală actele lui Meghan Markle, așa cum ea a susținut? Care e adevărul

Ce părere are Kate Middleton despre incidentul care a făcut-o pe Meghan Markle să plângă

Din vara anului 2020, cuplul locuiește în Santa Barbara, California, SUA. Relația dintre Meghan și Harry a început în anul 2016. În noiembrie 2017, perechea s-a logodit, nunta având loc 6 luni mai târziu, în mai 2018. Un an mai târziu, Meghan și Harry au devenit părinții lui Archie.

Meghan a pierdut o sarcină în vara anului 2020

„Știam, în timp ce-mi strângeam primul născut în brațe, că pierdeam al doilea copil”, a scris Meghan într-un articol publicat în New York Times, a citat BBC. A continuat prin a descrie cum și-a privit „soțul cu inima frântă încercând să țină piesele rupte din ea”.

Ducesa și-a început articolul emoționant menționând că a simțit o „crampă ascuțită” în timp ce avea grijă de fiul ei Archie. „Am căzut pe podea cu el în brațele mele, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne liniști.

Se simțea contrastul dintre bucuria melodiei și sentimentul meu că ceva nu era în regulă. Câteva ore mai târziu, mă aflam într-un pat de spital, ținându-mi soțul de mână. Am simțit calmitatea palmei lui și i-am sărutat-o.

Era udă din cauza lacrimilor amândurora. Holbându-mă în albul pereților reci, am încercat să-mi imaginez cum ne vom vindeca. Pierderea unui copil reprezintă o durere insuportabilă, experimentată de mulți, dar recunoscută de puțini.”

Foto: Profimediaimages.ro; Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter