Meghan Markle, mărul discordiei dintre William și Harry

De Oana Savin, pe
Prințul William și-a exprimat îngrijorarea cu privire la Meghan Markle și se pare că acest lucru a făcut ca relația lor să se schimbe.

O avertizare pe care Prințul William i-a transmis-o fratelui său mai mic, Prințul Harry, referitoare la Meghan Markle, ar putea fi motivul tensiunii dintre cei doi, susține un expert regal, citat de Mirror Online.

Zvonurile au fost alimentate de decizia lui Harry și Meghan de a se muta din Palatul Kensington, unde în prezent locuiesc alături de Kate și Willam, și să se stabilească în Frogmore Cottage de pe domeniul Windsor.

Autoarea Katie Nicholl crede că lucrurile nu mai stau bine între frați de când William a făcut un comentariu legat de Meghan. Aceasta susține că Harry a luat îngrijorarea lui William ca pe o critică.

„William a fost destul de îngrijorat că relația lor a evoluat atât de repede”, a spus experta.

Potrivit lui Katie, William l-ar fi întrebat pe Harry: „Acest lucru pare să evolueze foarte repede, ești sigur?

Harry este foarte protectiv cu Meghan, a văzut acest lucru ca pe o critică și a considerat că fratele său nu îi susține căsnicia. Nu cred că lucrurile stau prea bine de atunci”, a subliniat Nicholl.

De asemenea, presa internațională a scris și despre o dispută între cele două ducese, însă Kate și Meghan ar fi făcut pace după intervenția Prințului Charles. 

Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit pe 19 mai 2019, iar în primăvara acestui an va veni pe lume și primul copil al cuplului regal.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter